Iltamusiikki Vaasan kirkko

Finska folkvisor, arrangerade av Peter Grans

Artistit

Pontus Grans
Pontus Grans on toiminut kontrabasson äänenjohtajana Vaasan kaupunginorkesterissa syksystä 2017 lähtien. Grans toimi aiemmin äänenjohtajana Oulu Sinfoniassa. Grans opiskeli kontrabassonsoittoa ensin Lohjalla Peter Gransin johdolla ja myöhemmin Sibelius-Akatemiassa mm. Panu Pärssisen johdolla sekä Duncan McTierin luokalla Sveitsissä. Grans on viime aikoina tuonut esiin kontrabasson soolokirjallisuutta esiintyen orkesterisolistina sekä eri kamariyhtyeissä. Grans edusti Suomea Euroopan Unionin nuoriso-orkesterissa 2009-10. Grans esiintyy säännöllisesti Wegelius Kamarijousten riveissä ja on opettanut kontrabassonsoittoa Kuula-opistolla Vaasassa.

Mariam Junolainen
Harpisti Mariam Junolainen aloitti musiikillisen koulutuksensa 5-vuotiaana pianon ja 16-vuotiaana harpun parissa. Hän valmistui Pietarin musiikkiakatemiasta 2011 ja jatkoi sen jälkeen opintojaan Itävallassa. Pietarissa asuessaan Junolainen soitti orkestereissa ja ensemble-yhtyeissä sekä klassista että modernia musiikkia. Vuonna 2017 hän muutti Helsinkiin, jossa hän jatkaa muusikon uraansa soittajana, solistina ja säveltäjänä. Hän soittaa myös ajoittain jazzia muusikko Anna Inginmaan kanssa.

Vaasan suomalainen seurakunta, Vasa svenska församling

Vaasan kirkko

Vanhan musiikin yhtye Barocco