Iltamusiikki

Vapaa pääsy

G. B. Pergolesi: Stabat mater
Stabat mater dolorosa
O quam tristis et afflicta

Georg Friedrich Händel: Wie lieblich ist der Boten Schritt
Giulio Caccini: Ave Maria

W. A. Mozart: Alleluia
Felix Mendelssohn: Hör mein Bitten
Kari Tikka: Armolaulu

Antonin Dvorak: Raamatullisia lauluja, op. 99
Herra kun mua paimentaa
Nyt katseeni kohotan vuoriin
Herralle laulakaamme uusi laulu

Franz Schubert: Ave Maria
Gabriel Faure: Ave Maria

Virsi 338
Virsi 548
Virsi 170
Virsi 979

Artistit

Katariina Korkman
Diplomioopperalaulaja, musiikin maisteri lopetti opintonsa Essenin Folkwang-musiikkikorkeakoulussa laulun korkeimmalla taiteellisella tutkinnolla. Lukuisia oopperarooleja. Jo 18- vuotiaana hän aloitti konsertoinnin sekä kotimaassa että ulkomailla. Korkman on Vaasan kirkon kanttori ja sanomalehti Pohjalaisen musiikkikriitikko. Virkakuorojen lisäksi hän johtaa mieskuoroa Vox Luminum.
Diplomoperasångerska, mus. mag. Katariina Korkman avslutade sina studier i Folkwang-musikhögskolan i Essen med högsta konstnärliga examen i sång. Flera operaroller. Redan som 18-åring konserterade hon både i hemlandet och utomlands. Korkman är kantor i Trefaldighetskyrkan i Vasa och musikkritiker i tidningen Pohjalainen. Hon är också körledaren av manskören Vox Luminum.

Valtteri Tuomisto
Valtteri Tuomisto aloitti musiikkiopinnot vuonna 1994 Vaasan Kuula-opistossa pääaineenaan pianonsoitto. Pianonsoiton lisäksi hän opiskeli Kuula-opistossa myös viulunsoittoa ja klassista lau-lua. Vaasan musiikkiluokkien kasvattina musiikki oli vahvasti läsnä myös koko hänen peruskoulunsa ajan.
Opiskelu Helsingissä Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kirkkomusiikin aineryhmässä alkoi vuoden 2007 syksyllä. Kirkkomusiikkiopintoihin kuului muun muassa urkujen- ja pianonsoiton, klassisen laulun ja kuoronjohdon opiskelua. Kirkkomusiikkiopintojen lisäksi Valtteri suoritti Sibelius-Akatemiassa myös instrumenttiopettajan pedagogiset opinnot. Kanttoriksi ja musiikin maisteriksi hän valmistui kesäkuussa 2014.
Vuoden 2014 syksystä lähtien hän on toiminut kanttorin viransijaisen tehtävissä Vaasan suomalaisessa seurakunnassa. Kanttorin työn ohessa Valtteri on jatkanut lauluopintojaan Kuula-opistossa diplomi-oopperalaulaja ja A-kanttori Katariina Korkmanin johdolla. Näiden lauluopintojensa aikana hän on perehtynyt kontratenorilauluun. Kontratenorilaulussa häntä ovat myös yksityistunneilla opastaneet kontratenori Teppo Lampela ja sopraano Virve Karén.

Suvi Koivisto
Vaasassa asuva muusikko Suvi Koivisto valmistui Sibelius-Akatemiasta kirkkomusiikkiosastolta musiikin maisteriksi vuonna 2007 pääaineenaan urkujensoitto. Hän suoritti pianopedagogin tutkinnon Savonia AMK:ssa vuonna 2009. Tällä hetkellä Koivisto toimii Isonkyrön seurakunnan kanttorin virassa. Koivisto tekee paljon yhteistyötä konsertoiden niin laulajien ja soittajien kuin kuorojen (mm. sekakuoro Sirpaleet ja Pohjan miehet) kanssa pianistina ja urkurina.

Vaasan suomalainen seurakunta, Vasa svenska församling