Martin kesäkahvila

Huutoniemen kirkon sisäpiha

Martin kesäkahvilassa tänään mahdollisuus kokeilla jousiammuntaa! Lisäksi yhteislaulua kirkkokuoron johdolla.

Jousiammuntamatka on viisi metriä ja jouset kevyitä. Ammuntaa ohjaa Urpo Pylkkä, joka on vetänyt Diana-57 junioritoimintaa. Seuraavan kerran jousiammuntaa voi kokeilla tiistaina 6.8. ja torstaina 8.8.
Yli 7-vuotiaille lapsille, nuorille ja aikuisille. Tervetuloa!

Martin kahvila on kaksi tiistaisin ja torstaisin klo 16-19 (ei 20.6.) Tarjolla kahvia, teetä, mehua ja pientä purtavaa. Kahvilassa on vapaaehtoinen maksu, joka menee oman seurakunnan diakoniatyön kautta tarvitseville. Kahvilassa on joinakin kertoina vaihtelevaa ohjelmaa, kannattaa seurata Facebookissa: Martin kesäkahvila.

Koulukatu 26-28

Ruokakassijako ja aamupuuro diakonian asiakkaille

Ota mukaan diakonityöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja virkistävää seuraa!

Huutoniemen kirkko

Parkkipäiväkerho

Parkkiin voit tuoda lapsesi jos tarvitset omaa aikaa tai lapsesi kaipaa seuraa. Ilmoittautumiset torstaisin klo 16 mennessä puh. 044 4808 256

Palosaaren seurakuntatalo