Nummen olkkari

Ristinummen seurakuntakeskus

Kaikille avoin olohuone, jossa voidaan keskustella ja ideoita muuta yhteistä tekemistä kahvikupin äärellä.

Jatkuu Ristinummen ruokakassijaon jälkeen samoissa tiloissa. Olkkarista voidaan myös lähteä ulos retkelle esim. laavulle tai kalaretkelle.

65101 Vaasa

Huutoniemi, Asevelikylä, Purola, Teeriniemi, Melaniemi, Kiilapalsta, Klemettilä. Kehitysvammaiset. Vastaanotto Ristinummen seurakuntakeskuksella os. Kappelinmäentie 8, ke klo 9-11.

diakoni
Kappelinmäentie 8
65370 Vaasa

Ristinummi, Vanha Vaasa, Haapaniemi, Pappilanmäki, Höstvesi, Runsor, Liisanlehto. Vastaanotto: Ristinummen srk-keskus ke, pe klo 9 - 11.

Koulukatu 26-28

Ruokakassijako ja aamupuuro diakonian asiakkaille

Ota mukaan diakonityöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuro/ brunssi ja kahvit sekä virkistävää seuraa!

Nummen olkkari

Avoimet ovet, kahvia ja jutustelua.
Ruokakassipassilla saa kassin kello 9-11.

Ristinummen seurakuntakeskus

Ristinummen aamupuuro ja ruokakassijako diakoniatyön asiakkaille

Aamupalaa tarjolla kello 9-11.30. Ruokakassin saa esittämällä ruokakassipassin. Passia voi anoa diakoniatyön vastaanotolla.