Tule ostoksille Mahdollisuuksien torille - afrikkalaisia tuotteita myynnissä

Vaasan tori

Seurakunnan Bungo-piiri myy tuotteitaan Mahdollisuuksien torilla:
- Afrikassa valmistettuja mekkoja ja koruja sekä värikkäitä kankaita
- Arvotaan herkkukori
- Myydään limppuja
Tervetuloa ostoksille! Samalla tutustut Bungo-piirin toimintaan, sekä erilaisiin tapoihin vaikuttaa maailman menoon.
Esityksiä, musiikkia ja herkkuja tarjolla.

Vaasan suomalaisen seurakunnan Bungo-piiri on aktiivinen ryhmä, jonka sydäntä lähellä ovat erityisesti Tansanian naiset ja lapset. Piiri tukee mm. Morogoron hiippakunnan naisten ja tyttöjen turvakodin toimintaa ja Kimbilion toimintaa. Kimbilio on turvakoti Tansanian naisille ja lapsille. Bungo-piiri kerää varoja myyjäisillä ja arpajaisilla.
Tavataan mahdollisuuksien torilla!

Mahdollisuuksien torin vastuullinen järjestäjä on Kulttuuriseura Mira.

Mikäli haluat mukaan toimintaan, lisää tietoja saa diakoni Anne Kinnuselta puh. 044 480 8269, anne.kinnunen@evl.fi

Koulukatu 26-28

Ruokakassijako ja aamupuuro diakonian asiakkaille

Ota mukaan diakonityöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuro/ brunssi ja kahvit sekä virkistävää seuraa!

Huutoniemen kirkon sisäpiha

Martin kesäkahvila

Kolmatta kesää peräkkäin Huutoniemen kirkolla on kohtaamispaikka kaikille kesän ajan kaksi kertaa viikossa.

Cross