Suvilahden tenavatuokio

Suvilahden seurakuntakoti

Perhekerhossa lapset ja aikuiset leikkivät, laulavat, askartelevat ja hiljentyvät yhdessä lastenohjaajien johdolla.

Tenavatuokio on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jossa lapset ja aikuiset toimivat yhdessä. Lastenohjaajien johdolla on hartaushetki, leikkiä, askartelua, vapaata yhdessäoloa. Seurakunta tarjoaa mehun ja kahvin muuten omat eväät. Tervetuloa vanhemmat ja isovanhemmat yhdessä lastenne kanssa.

Kesäkerho 4 - 9-vuotiaille

Kesäloman alkaessa pientä koululaista on ikävä jättää yksin kotiin koko päiväksi. Seurakunnan kesäkerhossa riittää tekemistä turvallisessa ympäristössä!
Paikkoja rajoitetusti!

Hietalahden seurakuntakoti

Hietalahden taaperomuskari

1-3 vuotiaiden muskarissa musisoidaan, loruillaan, lauletaan sekä hiljennytään. Ryhmään on ollut ennakko ilmoittautuminen, kysy vapaita paikkoja puh. 044 480 8250

Suvilahden seurakuntakoti

Perhemuskari

Perhemuskarissa tutustutaan musiikkiin liikkuen, loruillen, soittaen, laulaen, maalaten
lapset ja aikuiset yhdessä.