Kevätretki keskikaupungin eläkeläisille

Vähäkyrö ja Laihia

Ilmoittautuminen on päättynyt

Lähde keväiselle retkelle tutustumaan lähiseudun uusiin seurakuntataloihin ja nauttimaan yhteisestä lounaasta sekä päiväkahvista iloisessa seurassa. Kevätretken hinta 20 €.

Päivään sisältyy hartaus Vähänkyrön kirkossa, lounas, kahvit Laihialla ja bussikuljetus.
Linja-auton aikataulu: klo 9 Metsäkallion seurakuntakoti - klo 9.10 Vuorikeskus - klo 9.20 Koulukatu 26 - klo 9.30 Pitkäkatu 77 - korkeamäki - Rinnakkaistien pysäkit - klo 9.40 Patteriniementie - Vähäkyrö - Laihia.

Ilmoittautumiset puhelimitse maanantaina 1.4. klo 9 - 15 puh. 044 480 8269 diakoni Anne Kinnuselle tai ilmoittautumislinkin kautta 1. - 29.4. www.vaasansuomalainenseurakunta.fi/tule-mukaan/ilmoittaudu

Retkelle mahtuu 60 henkilöä. Päivää ohjaavat diakonissat Johanna Batman ja Tuula Kivinen sekä diakoni Anne Kinnunen.

Koulukatu 26-28

Ruokakassijako ja aamupuuro diakonian asiakkaille

Ota mukaan diakonityöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja virkistävää seuraa!

Hietalahden seurakuntakoti

Olohuone naisille

Tervetuloa seuraamme sinä, joka kaipaat samankaltaista työikäistä naisporukkaa jakamaan arjen ilot ja surut ja saamaan voimaa kolmiyhteiseltä Jumalalta.

Koulukatu 26-28

Eläkeläisten ruokailu

Tervetuloa eläkeläisten yhteiselle lounaalle.
Mahdollisuus myös pankkikorttimaksuun.

Tämä on kevään viimeinen lounas ennen kesätaukoa.
Siunattua kesää ja tapaamisiin syksyllä.