Iltatenavatuokio

Huutoniemen kirkko

Tenavatuokio on kaikille avoin perhekerho, joka kutsuu pysähtymään kiireen keskellä ja tarjoaa leikki- ja juttuseuraa. Tenavatuokiossa leikitään, lauletaan, askarrellaan, hiljennytään ja nautitaan iltapalaa.

Hietalahden seurakuntakoti

Hietalahden taaperomuskari

1-3 vuotiaiden muskarissa musisoidaan, loruillaan, lauletaan sekä hiljennytään. Ryhmään on ollut ennakko ilmoittautuminen, kysy vapaita paikkoja puh. 044 480 8250

Suvilahden seurakuntakoti

Perhemuskari

Perhemuskarissa tutustutaan musiikkiin liikkuen, loruillen, soittaen, laulaen, maalaten
lapset ja aikuiset yhdessä.

Huutoniemen kirkko

Avoimet ovet sähköautoradalla

Mahdollisuus käydä ajamassa seurakuntakeskuksen sähköautoradalla. Ensimmäinen puoli tuntia on käytössä pienemmät jännitteet, joka sopii erityisesti aloittelijoille. Käytössä myös biljardi, ilmakiekko, ym. pelit.