Ristinummen diakoniapiiri

Ristinummen seurakuntakeskus

Yhdessä olemista, keskustelua elämän tärkeistä kysymyksistä. Pidämme hartaushetken, laulamme ryhmälle tärkeitä virsiä.

Ryhmässä keräämme kahvirahan, joka menee Ristinummen alueen diakoniatyön hyväksi. Diakoniatyöntekijä pitää hartauden ja toiminnallisen tuokion.
Tiina Vähämaa

diakoni
Kappelinmäentie 8
65370 Vaasa

Ristinummi, Vanha Vaasa, Haapaniemi, Pappilanmäki, Höstvesi, Runsor, Liisanlehto. Vastaanotto: Ristinummen srk-keskus ke, pe klo 9 - 11.

Huutoniemen kirkon sisäpiha

Martin kesäkahvila

Kolmatta kesää peräkkäin Huutoniemen kirkolla on kohtaamispaikka kaikille kesän ajan kaksi kertaa viikossa.

Maija-Liisa ja Veikko Rantalan 90v. syntymäpäiväseurat

Ohjelmavastuussa Arto Lehtineva, Ulla ja Ari Juupaluoma, Salli Hietikko ja Riitta Pohjanpalo.
Ei kukkia, ei lahjoja, tilaisuudessa kolehti.

Koulukatu 26-28

Ruokakassijako ja aamupuuro diakonian asiakkaille

Ota mukaan diakonityöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja virkistävää seuraa!