Koululaisten toimintakerho

Huutoniemen seurakuntakeskus

Kerho 1-6-luokkalaisille. Kerhossa voi ajaa 45 metriä pitkällä sähköautoradalla, pelata pingistä, biljardia, ilmakiekkoa, pleikka 2:sta ja tehdä paljon muuta. Kerhossa on sekä vapaata ohjelmaa että ohjattua. Noin klo 14.30 on hartaus ja välipala. Kerhoon on vapaa pääsy, eikä tarvitse erikseen ilmoittautua. Halutessa voi täyttää kerholaisen tiedot etukäteen oheisen linkin kautta.

Lisätietoja voi kysellä Tomilta: 044 4808243 tai tomi.hakkarainen@evl.fi.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Palosaaren seurakuntatalo, päiväkerho 1, I krs

Palosaaren tenavatuokio

Perhekerhossa lapset ja aikuiset leikkivät, laulavat, askartelevat ja hiljentyvät yhdessä lastenohjaajien johdolla.

Huutoniemen kirkon sisäpiha

Martin kesäkahvila

Kolmatta kesää peräkkäin Huutoniemen kirkolla on kohtaamispaikka kaikille kesän ajan kaksi kertaa viikossa.

Huutoniemen kirkon sisäpiha

Martin kesäkahvila