Tyttöjen kerho

Suvilahden seurakuntakoti

Tyttöjen kerho 7-12 -v Suvilahden seurakuntakodissa.

Tyttöjen kerho 7-12 -v Suvilahden seurakuntakodissa. Ohjelmassa mm. leikkejä, kilpailuja, pelejä, askartelua, hartaus ja välipala. Tiedustelut nuorisotyönohjaaja Arja-Riitta Iilahti 044 480 8244 arjariitta.iilahti@evl.fi

Alskathemmetin leirikeskus

Isovanhemmat-lastenlapset retki

Retkipäivä isovanhemmille ja lastenlapsille

Mummu tai vaari, lähde nauttimaan yhdessäolosta 3-10-vuotiaan lapsenlapsen tai -lastesi kanssa yhden päivän retkelle!
Yhdessä koette rentoja hetkiä merenläheisessä luonnossa iloiten leikistä, laulusta ja askartelusta. Nautitte myös ruokapöydän antimista sekä voimaannutte hiljentymisestä.

Österhankmon leirikeskus

Isovanhemmat-lastenlapset retkipäivä

Retkipäivä isovanhemmille ja lastenlapsille
Mummu tai Vaari, lähde nauttimaan yhdessäolosta 3-10-vuotiaan lapsenlapsen tai-lastesi kanssa yhden päivän retkelle!