Palosaaren vauvamuskari

Palosaaren seurakuntatalo, päiväkerhtila 1, I krs

Alle 1v lapset musisoivat, loruilevat ja hiljentyvät yhdessä vanhempiensa kanssa lastenohjaajien johdolla.

Vauvamuskari on tarkoitettu alle vuoden ikäisille vauvoille vanhempineen. Vauvamuskarissa lauletaan, leikitään ja musisoidaan sekä hiljennytään yhteiseen hartaushetkeen ja tutustutaan toisiin vauvaperheisiin. Ota omat eväät, seurakunta tarjoaa kahvit.

Huom. Viereisessä huoneessa on samaan aikaan päiväkerhoparkki, jonne voi jättää isomman lapsen muskarin ajaksi.

Kesäkerho 4 - 9-vuotiaille

Kesäloman alkaessa pientä koululaista on ikävä jättää yksin kotiin koko päiväksi. Seurakunnan kesäkerhossa riittää tekemistä turvallisessa ympäristössä!
Paikkoja rajoitetusti!

Hietalahden seurakuntakoti

Hietalahden taaperomuskari

1-3 vuotiaiden muskarissa musisoidaan, loruillaan, lauletaan sekä hiljennytään. Ryhmään on ollut ennakko ilmoittautuminen, kysy vapaita paikkoja puh. 044 480 8250

Suvilahden seurakuntakoti

Perhemuskari

Perhemuskarissa tutustutaan musiikkiin liikkuen, loruillen, soittaen, laulaen, maalaten
lapset ja aikuiset yhdessä.