Bungo-piiri

Vaasanpuistikko 3 E

Vaasan suomalaisen seurakunnan Bungo-piiri on aktiivinen naisten ryhmä, jonka sydäntä lähellä ovat erityisesti Tansanian naiset ja lapset. Piiri kokoontuu kerran kuukaudessa joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina Vaasanpuistikko 3 E, 1. kerros rippikoululuokka.

Vaasan suomalaisen seurakunnan Bungo-piiri on aktiivinen ryhmä, jonka sydäntä lähellä ovat erityisesti Tansanian naiset ja lapset. Piiri tukee mm. Morogoron hiippakunnan naisten ja tyttöjen turvakodin toimintaa ja Kimbilion toimintaa. Kimbilio on turvakoti Tansanian naisille ja lapsille. Bungo-piiri kerää varoja myyjäisillä. Piiri kokoontuu kerran kuukaudessa. Yhteyshenkilö: Diakoni Anne Kinnunen p. 044 4808269

Koulukatu 26-28

Ruokakassijako ja aamupuuro diakonian asiakkaille

Ota mukaan diakonityöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja virkistävää seuraa!

Koulukatu 26-28

Ruokakassijako ja aamupuuro diakonian asiakkaille