Parkkipäiväkerho

Hietalahden seurakuntakoti

Parkkiin voit tuoda lapsesi jos tarvitset omaa aikaa tai lapsesi kaipaa seuraa. Ilmoittautumiset torstaisin klo 16 mennessä puh: 044 480 8250

Parkkipäiväkerhon aikana voit hoitaa omia asioitasi tai vaikka virkistäytyä ja lapsesi on parkkipäiväkerhossa, jossa seurakunnan lastenohjaajat ovat lasten kanssa. Parkkipäiväkerho kokoontuu joka perjantai samaan aikaan vauvamuskarin kanssa Hietalahden seurakuntahuoneistossa, Pitkäkatu 77. Mikäli lapsesi on parkissa koko mahdollisen ajan, on hänelle hyvä laittaa mukaan pienet eväät. Ilmoittaudu kerhoon torstaisinsin klo 16 mennessä tekstiviestillä. Jaana Lyyski p. 044 480 8250.

Palosaaren seurakuntatalo, päiväkerho 1, I krs

Palosaaren taaperomuskari

1-3 vuotiaiden muskarissa musisoidaan, loruillaan, lauletaan sekä hiljennytään. Ryhmään on ollut ennakko ilmoittautuminen, kysy vapaita paikkoja puh. 044 480 8250

Huutoniemen kirkko

Huutoniemen tenavatuokio

Perhekerhossa lapset ja aikuiset leikkivät, laulavat, askartelevat ja hiljentyvät yhdessä lastenohjaajien johdolla.

Metsäkallion seurakuntakoti

Tyttöjen kerho

7-12-vuotiaiden tyttöjen kerhon ohjelmassa mm. leikkejä, kilpailuja, pelejä, askartelua, hartaus ja välipala.