Avoimet ovet sähköautoradalla

Huutoniemen kirkko

Mahdollisuus käydä ajamassa seurakuntakeskuksen sähköautoradalla.

Auton saa lainaan. Käytössä myös biljardi, ilmakiekko, ym. pelit. 18.30-19.30 voi ajaa omalla autolla. Lisätietoa voi kysyä Tuomo Iso-Aholta. 0400936704. Vapaa pääsy.

Vaasanpuistikko 3 E, 3. krs
65100 Vaasa

Huutoniemen - Ristinummen alue. Varhaisnuoret

Alskathemmetin leirikeskus

Isovanhempien ja lastenlasten retki

Retkipäivä isovanhemmille ja lastenlapsille Alskathemmetin leirikeskukseen!

Mummu tai vaari, lähde nauttimaan yhdessäolosta 3-10-vuotiaan lapsenlapsen tai -lastesi kanssa yhden päivän retkelle!
Yhdessä koette rentoja hetkiä merenläheisessä luonnossa iloiten leikistä, laulusta ja askartelusta. Nautitte myös ruokapöydän antimista sekä voimaannutte hiljentymisestä.

Österhankmon leirikeskus

Isovanhempien ja lastenlasten retkipäivä

Mummu tai vaari, lähde nauttimaan yhdessäolosta 3-10-vuotiaan lapsenlapsen tai-lastesi kanssa yhden päivän retkelle Österhankmoon!