Parkkipäiväkerho

Hietalahden seurakuntakoti

Parkkiin voit tuoda lapsesi jos tarvitset omaa aikaa tai lapsesi kaipaa seuraa. Ilmoittautumiset torstaisin klo 16 mennessä puh: 044 480 8250

Parkkipäiväkerhon aikana voit hoitaa omia asioitasi tai vaikka virkistäytyä ja lapsesi on parkkipäiväkerhossa, jossa seurakunnan lastenohjaajat ovat lasten kanssa. Parkkipäiväkerho kokoontuu joka perjantai samaan aikaan vauvamuskarin kanssa Hietalahden seurakuntahuoneistossa, Pitkäkatu 77. Mikäli lapsesi on parkissa koko mahdollisen ajan, on hänelle hyvä laittaa mukaan pienet eväät. Ilmoittaudu kerhoon torstaisinsin klo 16 mennessä tekstiviestillä. Jaana Lyyski p. 044 480 8250.

Kesäkerho 4 - 9-vuotiaille

Kesäloman alkaessa pientä koululaista on ikävä jättää yksin kotiin koko päiväksi. Seurakunnan kesäkerhossa riittää tekemistä turvallisessa ympäristössä!
Paikkoja rajoitetusti!

Hietalahden seurakuntakoti

Hietalahden taaperomuskari

1-3 vuotiaiden muskarissa musisoidaan, loruillaan, lauletaan sekä hiljennytään. Ryhmään on ollut ennakko ilmoittautuminen, kysy vapaita paikkoja puh. 044 480 8250

Suvilahden seurakuntakoti

Perhemuskari

Perhemuskarissa tutustutaan musiikkiin liikkuen, loruillen, soittaen, laulaen, maalaten
lapset ja aikuiset yhdessä.