Tyttöjen kerho

Suvilahden seurakuntakoti

Tyttöjen kerho 7-12 -v Suvilahden seurakuntakodissa.

Tyttöjen kerho 7-12 -v Suvilahden seurakuntakodissa. Ohjelmassa mm. leikkejä, kilpailuja, pelejä, askartelua, hartaus ja välipala. Tiedustelut nuorisotyönohjaaja Arja-Riitta Iilahti 044 480 8244 arjariitta.iilahti@evl.fi

Alskathemmetin leirikeskus

Isovanhempien ja lastenlasten retki

Retkipäivä isovanhemmille ja lastenlapsille Alskathemmetin leirikeskukseen!

Mummu tai vaari, lähde nauttimaan yhdessäolosta 3-10-vuotiaan lapsenlapsen tai -lastesi kanssa yhden päivän retkelle!
Yhdessä koette rentoja hetkiä merenläheisessä luonnossa iloiten leikistä, laulusta ja askartelusta. Nautitte myös ruokapöydän antimista sekä voimaannutte hiljentymisestä.

Österhankmon leirikeskus

Isovanhempien ja lastenlasten retkipäivä

Mummu tai vaari, lähde nauttimaan yhdessäolosta 3-10-vuotiaan lapsenlapsen tai-lastesi kanssa yhden päivän retkelle Österhankmoon!