Huutoniemen tenavatuokio

Huutoniemen kirkko

Perhekerhossa lapset ja aikuiset leikkivät, laulavat, askartelevat ja hiljentyvät yhdessä lastenohjaajien johdolla.

Tenavatuokio on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jossa lapset ja aikuiset toimivat yhdessä. Lastenohjaajien johdolla on hartaushetki, leikkiä, askartelua, vapaata yhdessäoloa. Seurakunta tarjoaa mehun ja kahvin muuten omat eväät. Tervetuloa vanhemmat ja isovanhemmat yhdessä lastenne kanssa.

Palosaaren seurakuntatalo, päiväkerho 1, I krs

Palosaaren taaperomuskari

1-3 vuotiaiden muskarissa musisoidaan, loruillaan, lauletaan sekä hiljennytään. Ryhmään on ollut ennakko ilmoittautuminen, kysy vapaita paikkoja puh. 044 480 8250

Huutoniemen kirkko

Huutoniemen tenavatuokio

Metsäkallion seurakuntakoti

Tyttöjen kerho

7-12-vuotiaiden tyttöjen kerhon ohjelmassa mm. leikkejä, kilpailuja, pelejä, askartelua, hartaus ja välipala.