Parisuhderetriitti

la 13.4. kello 10.00 - su 14.4. kello 13.00

Österhankmon leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Parisuhderetriitissä yhdistyvät parisuhdekurssin ja hiljaisuuden retriitin elementit. Annamme aikaa ja tilaa kuulostella, miten levollinen hiljaisuus voi hoitaa ja rikastuttaa yhteyttämme puolisoina.

Retriitin ohjaajina toimivat Sari ja Marko Autio Kirkkonummelta. Sari työskentelee opettajana sekä työnohjaajana ja kouluttajana. Marko on perheneuvoja ja psykoterapeutti. Molemmat ovat myös pappeja.
Ohjaajaparin virikepuheita parisuhteen kysymyksistä työstetään vain oman puolison kanssa.

Retriitti alkaa lauantaiaamuna ja päättyy sunnuntaina lounaaseen. Retriittiin voi osallistua myös vain lauantaipäiväksi.

Retriitin hinta koko ajalta on 70 €/ pariskunta (täysihoito ja ohjelma).
Jos osallistutte vain päiväksi, hinta on 35 €/ pariskunta (päivän ruokailut ja ohjelma).

Vaasalaisilla pariskunnilla on etusija retriittiin. Mikäli retriitissä on tilaa, otetaan mukaan myös ulkopaikkakuntalaisia ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tiedustelut: Anne Bexar puh. 044 4808 221 / anne.bexar@evl.fi

Koulukatu 26-28

Eläkeläisten ruokailu

Tervetuloa eläkeläisten yhteiselle lounaalle.
Mahdollisuus myös pankkikorttimaksuun.

Tämä on kevään viimeinen lounas ennen kesätaukoa.
Siunattua kesää ja tapaamisiin syksyllä.

Ristinummen seurakuntakeskus

Nummen olkkari

Kaikille avoin olohuone, jossa voidaan keskustella ja ideoita muuta yhteistä tekemistä kahvikupin äärellä.

Ristinummen seurakuntakeskus

Ristinummen diakoniapiiri

Yhdessä olemista, keskustelua elämän tärkeistä kysymyksistä. Pidämme hartaushetken, laulamme ryhmälle tärkeitä virsiä.