Hietalahden vauvamuskari

Hietalahden seurakuntakoti

Alle 1v lapset musisoivat, loruilevat ja hiljentyvät yhdessä vanhempiensa kanssa lastenohjaajien johdolla.

Vauvamuskari on tarkoitettu alle vuoden ikäisille vauvoille vanhempineen. Vauvamuskarissa lauletaan, leikitään ja musisoidaan sekä hiljennytään yhteiseen hartaushetkeen ja tutustutaan toisiin vauvaperheisiin. Seurakunta tarjoaa kahvit. Huom! Viereisessä huoneessa samaan aikaan avoin parkkipäiväkerho johon voit ilmoittaa vanhemmat lapsesi.

Hietalahden taaperomuskari

1-3 vuotiaiden muskarissa musisoidaan, loruillaan, lauletaan sekä hiljennytään. Ryhmään on ollut ennakko ilmoittautuminen, kysy vapaita paikkoja puh. 044 480 8250

Parkkipäiväkerho

Parkkiin voit tuoda lapsesi jos tarvitset omaa aikaa tai lapsesi kaipaa seuraa. Ilmoittautumiset torstaisin klo 16 mennessä puh: 044 480 8250