Ajan ilmiöt -raamattuluentosarja

Vaasan kirkko

Kolmiosainen teemasarja, joka pureutuu pinnalla oleviin ilmiöihin ennakkoluulottomasti ja rohkeasti. Ydinkysymyksenä on, mitä kristityn tulisi tästä kaikesta ajatella?

ti 12.2. Enkelit - valon vai pimeyden puolella?
ti 12.3. Jehovan todistajat ovellasi ja
ti 9.4. Seksihullu kulttuuri

Mediamaailma on kyllästetty seksillä. Samalla perinteinen avioliittokäsitys on ajautunut paitsioon. Miten elää kristittynä seksihullun kulttuurin keskellä? Onko Raamattu seksuaalikielteinen kirja?
Alustus pastori Lasse Pesu, juonto seurakuntapastori Tuuli Kela, musiikki Kimmo Niskala ja Jukka Nurmi.

Kahvitarjoilu, kirjapöytä, kolehti Suomen Raamattuopiston työlle. Järj. srk ja SRO

Koulukatu 26-28

Ruokakassijako ja aamupuuro diakonian asiakkaille

Ota mukaan diakonityöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja virkistävää seuraa!

Palosaaren kirkko

Rukoushetki

Rukousta, raamatunlukua ja hiljentymistä.

Hietalahden seurakuntakoti

Olohuone naisille

Tervetuloa seuraamme sinä, joka kaipaat samankaltaista työikäistä naisporukkaa jakamaan arjen ilot ja surut ja saamaan voimaa kolmiyhteiseltä Jumalalta.