Anna sydämeeni uusi laulu - Sepänkylän flikat konsertoi

Palosaaren kirkko

Lauluyhtye Sepänkylän Flikat esittää hengellisiä säveliä keväisessä konsertissaan otsikolla Anna sydämeeni uusi laulu. Flikkoja johtaa ja säestää Jarkko Lahti.
Seurakunnan tervehdys Mira Pauna.

Anna sydämeeni uusi laulu on lainaus illan ohjelmassa kuultavasta Pekka Simojoen sävellyksestä Kuule minun ääneni. Otsikko itsessään on rukous, se puhuu ihmisen uudistumisesta, pyytää sisäistä rauhaa ja viittaa kevääseen ja toivoon - tulevaan hiljaiseen viikkoon ja pääsiäiseen.

Illan ohjelma koostuu sekä perinteisistä että uudemmista hartaista sävelmistä. Joukossa ovat muiden muassa Pekka Ruuskan Kuljeta ja johda, Jari Kekäleen Laula ihmisille, Åke Edvinssonin Vila i mig, P.J. Hannikaisen Suojelusenkeli ja gaelinkieliseen kansansävelmään pohjautuva Nousta sain aamuun. Jarkko Lahti esittää pari myös sooloa, muun muassa ja Neal Morsen hymnissä Heaven In My Heart.

Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelmalehtisiä (5 €) myydään ovella.

Toivelauluhetki

Tule laulamaan yhdessä ystäväsi kanssa toivelauluja. Aluksi lyhyt äänenavaus ja sitten lauletaan täysin palkein. Vapaa pääsy. Lopuksi pieni kahvihetki.

Iltamusiikki

Tuomas Laatu laulu
Arto Ristolainen urut

Vapaa pääsy

Lounasmusiikkia taivaallisella taukopaikalla

Astu kirkkoon ja pidä toisenlainen tauko rauhasta, kauneudesta ja pyhästä nauttien. Talleta päivääsi ripaus suojelusta ja jatka matkaasi tai työtäsi kevein kesämielin.