Anna sydämeeni uusi laulu - Sepänkylän flikat konsertoi

Palosaaren kirkko

Lauluyhtye Sepänkylän Flikat esittää hengellisiä säveliä keväisessä konsertissaan otsikolla Anna sydämeeni uusi laulu. Flikkoja johtaa ja säestää Jarkko Lahti.
Seurakunnan tervehdys Mira Pauna.

Anna sydämeeni uusi laulu on lainaus illan ohjelmassa kuultavasta Pekka Simojoen sävellyksestä Kuule minun ääneni. Otsikko itsessään on rukous, se puhuu ihmisen uudistumisesta, pyytää sisäistä rauhaa ja viittaa kevääseen ja toivoon - tulevaan hiljaiseen viikkoon ja pääsiäiseen.

Illan ohjelma koostuu sekä perinteisistä että uudemmista hartaista sävelmistä. Joukossa ovat muiden muassa Pekka Ruuskan Kuljeta ja johda, Jari Kekäleen Laula ihmisille, Åke Edvinssonin Vila i mig, P.J. Hannikaisen Suojelusenkeli ja gaelinkieliseen kansansävelmään pohjautuva Nousta sain aamuun. Jarkko Lahti esittää pari myös sooloa, muun muassa ja Neal Morsen hymnissä Heaven In My Heart.

Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelmalehtisiä (5 €) myydään ovella.

Vaasan kirkko

Laula kanssamme -yhteislauluilta

Lauletaan yhdessä rakkaimpia hengellisiä lauluja

Palosaaren seurakuntatalo

Musiikkikoulun kevätmatinea

Musiikkikoululaisia ja heidän opettajansa esiintyvät lukukauden päätteeksi.