Pohjanmaan Suurmessut

Botniahalli

Vaasan suomalainen seurakunta osallistuu Pohjanmaan Suurmessuille 6.-7.4.
Lapsiin keskittyvällä suurmessuosastolla Vaasan suomalainen seurakunta tarjoaa perheille paikan leikkiä ja levähtää. Lasten seurakunta -teemaiselta osastolta löytyy Lego-kirkko, tehtäväseinä, kangaspussien värityspiste, lasten alttari, pikkualboja, arvonta sekä säkkituoleja ja raheja jalkojen lepuutteluun. Arvonnassa voi voittaa Tropiclandian lahjoittaman perhelipun vesipuistoon kesäkaudelle.

Nähdään osastolla E395!

Ristinummen seurakuntakeskus

Ristinummen aamupuuro ja ruokakassijako diakoniatyön asiakkaille

Aamupalaa tarjolla kello 9-11.30. Ruokakassin saa esittämällä ruokakassipassin. Passia voi anoa diakoniatyön vastaanotolla.

Palosaaren seurakuntatalo, päiväkerho 1, I krs

Palosaaren tenavatuokio

Perhekerhossa lapset ja aikuiset leikkivät, laulavat, askartelevat ja hiljentyvät yhdessä lastenohjaajien johdolla.

Koulukatu 26-28

Ruokakassijako ja aamupuuro diakonian asiakkaille

Ota mukaan diakonityöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuro/ brunssi ja kahvit sekä virkistävää seuraa!