Pohjanmaan Suurmessut

Botniahalli

Vaasan suomalainen seurakunta osallistuu Pohjanmaan Suurmessuille 6.-7.4.
Lapsiin keskittyvällä suurmessuosastolla Vaasan suomalainen seurakunta tarjoaa perheille paikan leikkiä ja levähtää. Lasten seurakunta -teemaiselta osastolta löytyy Lego-kirkko, tehtäväseinä, kangaspussien värityspiste, lasten alttari, pikkualboja, arvonta sekä säkkituoleja ja raheja jalkojen lepuutteluun. Arvonnassa voi voittaa Tropiclandian lahjoittaman perhelipun vesipuistoon kesäkaudelle.

Nähdään osastolla E395!

Österhankmon leirikeskus

Omaishoitajien rovastikunnallinen virkistyspäivä

Sinä, joka toimit tällä hetkellä omaishoitajana tervetuloa virkistymään Österhankmoon torstaina 25.4. Lähtö Vaasan kaupungintalon edestä klo 9.15 ja paluu samaan paikkaan n. 15.30.
Ilmoittautuminen 12.4. mennessä Johanna Båtman puh. 044 480 8261.

Palosaaren seurakuntatalo

Palosaaren taaperomuskari

1-3 vuotiaiden muskarissa musisoidaan, loruillaan, lauletaan sekä hiljennytään. Ryhmään on ollut ennakko ilmoittautuminen, kysy vapaita paikkoja puh. 044 480 8250

Hietalahden seurakuntakoti

Hietalahden tenavatuokio

Perhekerhossa lapset ja aikuiset leikkivät, laulavat, askartelevat ja hiljentyvät yhdessä lastenohjaajien johdolla.