Epic emotions -konsertti

Vaasan kirkko

Vaasalainen Human Design rakentaa Vaasan kirkkoon jo toistamiseen spektaakkelin, joka on täynnä tunnetta ja jylhiä teoksia. Konsertissa yhdistetään parhaat puolet klassisesta ja populaarimusiikista ainutlaatuisella tavalla. Laadukkaan elämyksen takaavat quadraphoninen äänentoisto ja mahtava valaistus. Luvassa on raskaita, kitaravetoisia teoksia. Tule ja koe G6!

Konsertissa kuullaan Beethovenin Kuutamosonaatti kirkkourkujen ja pianon yhteissovituksena.
Kaksi flamencotanssijaa haastavat toisensa rytmiseen taisteluun. Konsertissa kuullaan myös kantaesityksiä.

Human Design: piano, laulu ja kitara Kristian Tiihonen, rummut Petri Hägen, basso Sami Keskikuru, tanssijat Miia Tiihonen ja Piia Hägen. Uruissa Vaasan suomalaisen seurakunnan kanttori Valtteri Tuomisto.

Liput 20 e Netticket ja Studio Ticket ja ovelta. Osa konsertin tuotoista menee hyväntekeväisyyteen. Järj. srk yhteistyössä Kristian Tiihosen kanssa.

Koulukatu 26-28

Ruokakassijako ja aamupuuro diakonian asiakkaille

Ota mukaan diakonityöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuro/ brunssi ja kahvit sekä virkistävää seuraa!

Cross

Cross Cafe