Hietalahden vauvamuskari

Hietalahden seurakuntakoti

Alle 1v lapset musisoivat, loruilevat ja hiljentyvät yhdessä vanhempiensa kanssa lastenohjaajien johdolla.

Vauvamuskari on tarkoitettu alle vuoden ikäisille vauvoille vanhempineen. Vauvamuskarissa lauletaan, leikitään ja musisoidaan sekä hiljennytään yhteiseen hartaushetkeen ja tutustutaan toisiin vauvaperheisiin. Seurakunta tarjoaa kahvit. Huom! Viereisessä huoneessa samaan aikaan avoin parkkipäiväkerho johon voit ilmoittaa vanhemmat lapsesi.

Hietalahden seurakuntakoti

Hietalahden taaperomuskari

1-3 vuotiaiden muskarissa musisoidaan, loruillaan, lauletaan sekä hiljennytään. Ryhmään on ollut ennakko ilmoittautuminen, kysy vapaita paikkoja puh. 044 480 8250

Suvilahden seurakuntakoti

Perhemuskari

Perhemuskarissa tutustutaan musiikkiin liikkuen, loruillen, soittaen, laulaen, maalaten
lapset ja aikuiset yhdessä.

Huutoniemen kirkko

Avoimet ovet sähköautoradalla

Mahdollisuus käydä ajamassa seurakuntakeskuksen sähköautoradalla. Ensimmäinen puoli tuntia on käytössä pienemmät jännitteet, joka sopii erityisesti aloittelijoille. Käytössä myös biljardi, ilmakiekko, ym. pelit.