Bungo-piiri

Vaasanpuistikko 3 E

Vaasan suomalaisen seurakunnan Bungo-piiri on aktiivinen naisten ryhmä, jonka sydäntä lähellä ovat erityisesti Tansanian naiset ja lapset.
Piiri kokoontuu kerran kuukaudessa, joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina Vaasanpuistikko 3 E, 1 kerroksen rippikoululuokka.

Vaasan suomalaisen seurakunnan Bungo-piiri on aktiivinen ryhmä, jonka sydäntä lähellä ovat erityisesti Tansanian naiset ja lapset. Piiri tukee mm. Morogoron hiippakunnan naisten ja tyttöjen turvakodin toimintaa ja Kimbilion toimintaa. Kimbilio on turvakoti Tansanian naisille ja lapsille. Bungo-piiri kerää varoja myyjäisillä. Piiri kokoontuu kerran kuukaudessa. Yhteyshenkilö: Diakoni Anne Kinnunen p. 044 4808269

Ristinummen seurakuntakeskus

Nummen olkkari

Kaikille avoin olohuone, jossa voidaan keskustella ja ideoita muuta yhteistä tekemistä kahvikupin äärellä.

Ristinummen seurakuntakeskus

Ristinummen diakoniapiiri

Yhdessä olemista, keskustelua elämän tärkeistä kysymyksistä. Pidämme hartaushetken, laulamme ryhmälle tärkeitä virsiä.