Ekoilijan alkeet

Koulukatu 26-28

Helppoja vinkkejä luontoystävälliseen elämään.

Maapallomme tulevaisuus, luonnonvarojen ylikäyttö, mikromuovit, kestävä kehitys, hiilijalanjälki ja ekoilu ovat syystäkin esillä nykyihmisen arjessa. Jokainen ekoteko on tärkeä - mutta mistä lähteä liikkeelle?
Miten pienentää hiilijalanjälkeä? Voisinko vähentää muovijätettä? Voisinko käyttää luonnonkosmetiikkaa? Miten siivota ekosti? Näihin ja moneen muuhun ajatukseen saat vastauksia ja helppoja esimerkkejä Ekoilijan alkeet -tapahtuman infoiskuissa, myyntipöydissä ja kasvisruokailussa.

Mukana Ekosoppi, Vegaaniliitto Vaasa, ekokampaaja Hairdotista, tuunaaja Vijoka, M HandMade, Leeni Design, Vaasan ympäristöseura ja Luonto-Liitto Pohjanmaa.

ma. diakoniajohtaja
Vaasanpuistikko 3 E
65100 Vaasa

ma. diakoniajohtaja ajalla 1.2.-31.7.2019

tiedottaja
Viestintäpalvelut
Koulukatu 26, 2. krs
65100 Vaasa

Graafinen viestintä, verkkopalvelu, sosiaalinen media, Pohjalaisen kirkolliset. Työpäivät ma-to.

Cross