Mater Dei - Neitsyt Maria sävelin ja sanoin

Vaasan kirkko

Marianpäivän illlan konsertissa kuljetaan Neitsyt Marian askelissa barokkimusiikin ja Mariaan liittyvien tekstien johdattamana.

Sopraano Kajsa Dahlbäck, viulisti Terje Männi, sellisti Heidi Peltoniemi, urkuri Tea Polso. Tekstit Tuija Storbacka. Vapaa pääsy.

Neitsyt Maria sanoin ja sävelin. Johann Sebastian Bachin ja italialaisen varhaisbarokin säveltäjien Monteverdin, Sancesin ja Frescobaldin musiikkia.

Kuulemme sopraanoaarioita kansainvälisesti tunnustetun vanhan musiikin tulkitsijan Kajsa Dahlbäckin laulamana. Konsertissa soittavat niin ikään barokkimusiikkiin erikoistuneet muusikot viulisti Terje Männi, sellisti Heidi Peltoniemi sekä urkuri Tea Polso.

Neitsyt Mariasta kertovissa sanoissa kuljemme Nasaretin Marian maailmaan. Ihmettelemme toisaalta Maria-myyttiä ja toisaalta katselemme Marian inhimillisiä kasvoja. Mariaan liittyviä tekstejä lukee pastori Tuija Storbacka.

Kirkkopuisto

Suvivirren lauluhetki

Juhlistamme Suvivirren sunnuntaita lauluhetkellä Vaasan kirkon kirkkopuistossa.

Iltamusiikki

Markku Hietaharju urut, orgel