Koululaisten toimintakerho

Huutoniemen seurakuntakeskus

Kerho 1-6-luokkalaisille.

Kerhossa voi ajaa 45 metriä pitkällä sähköautoradalla, pelata pingistä, biljardia, ilmakiekkoa, pleikka 2:sta ja tehdä paljon muuta. Kerhossa on sekä vapaata ohjelmaa että ohjattua. Noin klo 14.30 on hartaus ja välipala. Kerhoon on vapaa pääsy, eikä tarvitse erikseen ilmoittautua. Halutessa voi täyttää kerholaisen tiedot etukäteen oheisen linkin kautta. Lisätietoja voi kysellä Tomilta: 044 4808243 tai tomi.hakkarainen@evl.fi.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Alskathemmetin leirikeskus

Isovanhempien ja lastenlasten retki

Retkipäivä isovanhemmille ja lastenlapsille Alskathemmetin leirikeskukseen!

Mummu tai vaari, lähde nauttimaan yhdessäolosta 3-10-vuotiaan lapsenlapsen tai -lastesi kanssa yhden päivän retkelle!
Yhdessä koette rentoja hetkiä merenläheisessä luonnossa iloiten leikistä, laulusta ja askartelusta. Nautitte myös ruokapöydän antimista sekä voimaannutte hiljentymisestä.

Österhankmon leirikeskus

Isovanhempien ja lastenlasten retkipäivä

Mummu tai vaari, lähde nauttimaan yhdessäolosta 3-10-vuotiaan lapsenlapsen tai-lastesi kanssa yhden päivän retkelle Österhankmoon!