Eläkeläisten talviretki

Österhankmon leirikeskus

Tervetuloa pakkasia pakoon yhdessäolon lämpöön talviretkelle!
Ohjelmassa mm. sisäliikuntahetki, yhteislaulua, keskustelua, hartaus.
Maittava lounas ja päiväkahvit sekä bussikuljetus sisältyvät retken hintaan. Ilmoittautuminen 22.2. mennessä.

Talviretki 20 €.
Ilmoittautumiset 1. - 22.2. kirkkoherranvirastoon puhelimitse 06 326 1209
Tiedustelut: diakoni Anne Kinnunen puh. 044 480 8269

Kauhajoki ja Nummijärvi

Naisten kevätretki

Lähde mukaan naisten kevätretkelle Kauhajoelle ja Nummijärvelle! Tutustumme Kauhajoen ja Nummijärven kirkkoihin sekä Alpon savanniin ja Ruuhinevan kammikylään. Matkalla syömme ja nautimme kahvit.

Retken hinta on 40 €/hlö sisältäen matkat, opastukset, ruoan ja kahvit. Mukaan kannattaa ottaa hyvät kengät, sillä retken aikana myös kävellään. Yhteiskuljetus lähtee Koulukatu 26 edestä.

Koulukatu 26-28

Ruokakassijako ja aamupuuro diakonian asiakkaille

Ota mukaan diakonityöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja virkistävää seuraa!

Hietalahden seurakuntakoti

Olohuone naisille

Tervetuloa seuraamme sinä, joka kaipaat samankaltaista työikäistä naisporukkaa jakamaan arjen ilot ja surut ja saamaan voimaa kolmiyhteiseltä Jumalalta.