Palosaaren vauvamuskari

Palosaaren seurakuntatalo, päiväkerhtila 1, I krs

Alle 1v lapset musisoivat, loruilevat ja hiljentyvät yhdessä vanhempiensa kanssa lastenohjaajien johdolla.

Vauvamuskari on tarkoitettu alle vuoden ikäisille vauvoille vanhempineen. Vauvamuskarissa lauletaan, leikitään ja musisoidaan sekä hiljennytään yhteiseen hartaushetkeen ja tutustutaan toisiin vauvaperheisiin. Ota omat eväät, seurakunta tarjoaa kahvit.

Huom. Viereisessä huoneessa on samaan aikaan päiväkerhoparkki, jonne voi jättää isomman lapsen muskarin ajaksi.

Palosaaren seurakuntatalo

Palosaaren taaperomuskari

1-3 vuotiaiden muskarissa musisoidaan, loruillaan, lauletaan sekä hiljennytään. Ryhmään on ollut ennakko ilmoittautuminen, kysy vapaita paikkoja puh. 044 480 8250

Hietalahden seurakuntakoti

Hietalahden tenavatuokio

Perhekerhossa lapset ja aikuiset leikkivät, laulavat, askartelevat ja hiljentyvät yhdessä lastenohjaajien johdolla.

Huutoniemen seurakuntakeskus

Koululaisten toimintakerho

Kerho 1-6-luokkalaisille. Kerhossa voi ajaa 45 metriä pitkällä sähköautoradalla, pelata pingistä, biljardia, ilmakiekkoa, pleikka 2:sta ja tehdä paljon muuta. Kerhossa on sekä vapaata ohjelmaa että ohjattua. Noin klo 14.30 on hartaus ja välipala. Kerhoon on vapaa pääsy, eikä tarvitse erikseen ilmoittautua. Halutessa voi täyttää kerholaisen tiedot etukäteen oheisen linkin kautta.