Huutoniemen tenavatuokio

Huutoniemen kirkko

Perhekerhossa lapset ja aikuiset leikkivät, laulavat, askartelevat ja hiljentyvät yhdessä lastenohjaajien johdolla.

Tenavatuokio on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jossa lapset ja aikuiset toimivat yhdessä. Lastenohjaajien johdolla on hartaushetki, leikkiä, askartelua, vapaata yhdessäoloa. Seurakunta tarjoaa mehun ja kahvin muuten omat eväät. Tervetuloa vanhemmat ja isovanhemmat yhdessä lastenne kanssa.

Palosaaren seurakuntatalo

Palosaaren taaperomuskari

1-3 vuotiaiden muskarissa musisoidaan, loruillaan, lauletaan sekä hiljennytään. Ryhmään on ollut ennakko ilmoittautuminen, kysy vapaita paikkoja puh. 044 480 8250

Hietalahden seurakuntakoti

Hietalahden tenavatuokio

Huutoniemen seurakuntakeskus

Koululaisten toimintakerho

Kerho 1-6-luokkalaisille. Kerhossa voi ajaa 45 metriä pitkällä sähköautoradalla, pelata pingistä, biljardia, ilmakiekkoa, pleikka 2:sta ja tehdä paljon muuta. Kerhossa on sekä vapaata ohjelmaa että ohjattua. Noin klo 14.30 on hartaus ja välipala. Kerhoon on vapaa pääsy, eikä tarvitse erikseen ilmoittautua. Halutessa voi täyttää kerholaisen tiedot etukäteen oheisen linkin kautta.