Tyttöleiri 5.-8.-luokkalaisille

Österhankmon leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tervetuloa mukaan kahden yön talvileirille Österiin! Ohjelmassa mukavaa yhdessäoloa, ulkoilua, askartelua, kisailua ja hyvää ruokaa. Välillä hiljennytään myös hartaushetkiin.

Leirille on järjestetty bussikuljetus. Leirin hinta on 27€, joka maksetaan etukäteen tulevalla laskulla.

Ilmoittautuminen on 21.-28.1. verkkosivuillamme. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, jossa tarkennat aikautaulut ja ohjeet leirille valmistautumiseen ilmoittautumisajan päätyttyä.

Lisätietoja leiristä antaa: Nuorisotyönohjaaja Kristiina Brisk-Mosander 044 480 8248 tai kristiina.brisk-mosander@evl.fi

Palosaaren seurakuntatalo, päiväkerho 1, I krs

Palosaaren taaperomuskari

1-3 vuotiaiden muskarissa musisoidaan, loruillaan, lauletaan sekä hiljennytään. Ryhmään on ollut ennakko ilmoittautuminen, kysy vapaita paikkoja puh. 044 480 8250

Huutoniemen kirkko

Huutoniemen tenavatuokio

Perhekerhossa lapset ja aikuiset leikkivät, laulavat, askartelevat ja hiljentyvät yhdessä lastenohjaajien johdolla.

Huutoniemen kirkko

Huutoniemen parkkipäiväkerho

Parkkiin voit tuoda lapsesi jos tarvitset omaa aikaa tai lapsesi kaipaa seuraa. Ilmoittautumiset torstaisin klo 16 mennessä puh: 044 480 8250