Koululaisten toimintakerho

Huutoniemen seurakuntakeskus

Kerho 1. - 6.-luokkalaisille. Kerhossa voi ajaa 45 metriä pitkällä sähköautoradalla, pelata pingistä, biljardia, ilmakiekkoa, pleikka 2:sta ja tehdä paljon muuta.

Kerhossa on sekä vapaata ohjelmaa että ohjattua. Noin klo 14.30 on hartaus ja välipala. Kerhoon on vapaa pääsy, eikä tarvitse erikseen ilmoittautua. Halutessa voi täyttää kerholaisen tiedot etukäteen oheisen linkin kautta. Lisätietoja voi kysellä Tomilta: 044 4808243 tai tomi.hakkarainen@evl.fi.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kesäkerho 4 - 9-vuotiaille

Kesäloman alkaessa pientä koululaista on ikävä jättää yksin kotiin koko päiväksi. Seurakunnan kesäkerhossa riittää tekemistä turvallisessa ympäristössä!
Paikkoja rajoitetusti!

Hietalahden seurakuntakoti

Hietalahden taaperomuskari

1-3 vuotiaiden muskarissa musisoidaan, loruillaan, lauletaan sekä hiljennytään. Ryhmään on ollut ennakko ilmoittautuminen, kysy vapaita paikkoja puh. 044 480 8250

Suvilahden seurakuntakoti

Perhemuskari

Perhemuskarissa tutustutaan musiikkiin liikkuen, loruillen, soittaen, laulaen, maalaten
lapset ja aikuiset yhdessä.