Hietalahden vauvamuskari

Hietalahden seurakuntakoti

Vauvamuskari alle 1-v lapsille vanhempineen Hietalahdessa perjantaisin

Vauvamuskari on tarkoitettu alle vuoden ikäisille vauvoille vanhempineen. Vauvamuskarissa lauletaan, leikitään ja musisoidaan sekä hiljennytään yhteiseen hartaushetkeen ja tutustutaan toisiin vauvaperheisiin. Seurakunta tarjoaa kahvit. Huom! Viereisessä huoneessa samaan aikaan avoin parkkipäiväkerho johon voit ilmoittaa vanhemmat lapsesi.

Palosaaren seurakuntatalo, päiväkerho 1, I krs

Palosaaren taaperomuskari

1-3 vuotiaiden muskarissa musisoidaan, loruillaan, lauletaan sekä hiljennytään. Ryhmään on ollut ennakko ilmoittautuminen, kysy vapaita paikkoja puh. 044 480 8250

Huutoniemen kirkko

Huutoniemen tenavatuokio

Perhekerhossa lapset ja aikuiset leikkivät, laulavat, askartelevat ja hiljentyvät yhdessä lastenohjaajien johdolla.

Metsäkallion seurakuntakoti

Tyttöjen kerho

7-12-vuotiaiden tyttöjen kerhon ohjelmassa mm. leikkejä, kilpailuja, pelejä, askartelua, hartaus ja välipala.