Bungo-piiri

Vaasanpuistikko 3 E

Vaasan suomalaisen seurakunnan Bungo-piiri on aktiivinen naisten ryhmä, jonka sydäntä lähellä ovat erityisesti Tansanian naiset ja lapset. Piiri kokoontuu kerran kuukaudessa, joka kuukuukauden ensimmäisenä tiistaina Vaasanpuistikko 3 E, 1. krs, rippikoululuokka.

Vaasan suomalaisen seurakunnan Bungo-piiri on aktiivinen ryhmä, jonka sydäntä lähellä ovat erityisesti Tansanian naiset ja lapset. Piiri tukee mm. Morogoron hiippakunnan naisten ja tyttöjen turvakodin toimintaa ja Kimbilion toimintaa. Kimbilio on turvakoti Tansanian naisille ja lapsille. Bungo-piiri kerää varoja myyjäisillä. Piiri kokoontuu kerran kuukaudessa. Yhteyshenkilö: Diakoni Anne Kinnunen p. 044 4808269

Palosaaren seurakuntatalo, Toivonkulman kerhotila

Palosaaren eläkeläispiiri

Piiri on kaikille eläkeläisille avoin. Sen toimintaan voi tulla tutustumaan ilmoittautumatta - vaikka vain kerran tai sitten jäädäkseen.

Huutoniemen kirkko

Aamupiiri

Sanaa ja säveltä kahvikupposen äärellä eläkeläisille.

Gerbyn seurakuntakoti

Gerbyn eläkepiiri

Eläkeläiset kokoontuvat joka toinen keskiviikko keskustelemaan eri teemoista ja aiheista. Pientä toimintaa yhdessä. Teemme keväällä retken.