Piispanmessu ja kirkkoherran virkaanasettaminen

Vaasan kirkko

Päivän aihe: Jeesus, elämän valo

Piispa Simo Peura asettaa Vaasan suomalaisen seurakunnan uuden kirkkoherran Tuomo Klapurin virkaansa. Messun jälkeen juhlalounas seurakuntasalissa.

Messun johtaa piispa Simo Peura, saarna Tuomo Klapuri, avustava pappi Tuuli Kela, musiikista vastaavat seurakunnan kanttorit, Gaudium Sonos ja Piccoli Gaudium Sonos, Sing the Joy, Vaasan kirkkokuoro sekä trumpetistit Mikko Pieskä ja Miika Karhumaa; notaari Sari Mäenpää. Piispaa virkaanasettamisessa avustavat seurakunnan luottamushenkilöistä Tuulikki Kouhi ja Olli Autio, lääninrovasti Petri Hautala ja seurakuntapastori Anne Bexar.

Juhlalounas klo 11.30 - 13 isossa seurakuntasalissa Koulukatu 28.

Tervetuloa piispanmessuun ja juhlalounaalle!

Kirkkoauto: Lähtö klo 9.15 Vanhan Vaasan ostoskeskus - Ristinummen srk-keskus - Teeriniemi - Huutoniemen kirkko - Vaasan kirkko. Paluu klo 11.30 samaa reittiä. Huutoniemellä ja Ristinummella ei ole jumalanpalvelusta.

Palosaaren kirkko

Rukoushetki

Rukousta, raamatunlukua ja hiljentymistä.

Huutoniemen kirkko

Päivän aihe: Elämän leipä