Kehitysvammaisten joulujuhla

Seurakunnan ja Vaasanseudun kehitysvammaisten tuki ry:n yhteinen joulujuhla.

Seurakunnan ja Vaasanseudun kehitysvammaisten tuki ry:n yhteinen joulujuhla. Ilmoittautumiset p. 044 480 8268/Anna-Liisa.

Cross

Erityistä tukea tarvitsevien nuorten ja nuorten aikuisten ilta

Mukavaa ohjelmaa ja yhdessäoloa vaihtuvin teemoin kerran kuukaudessa klo 16-19.

Ristinummen seurakuntakeskus

Ristinummen diakoniapiiri

Yhdessä olemista, keskustelua elämän tärkeistä kysymyksistä. Pidämme hartaushetken, laulamme ryhmälle tärkeitä virsiä.

Palosaaren seurakuntatalo

Päiväsururyhmä

Sururyhmässä on mahdollista puhua ja vaihtaa kokemuksia menetykseen liittyvistä asioista luottamuksellisissa keskusteluissa muiden lähiomaisensa menettäneiden kanssa.

Ryhmä auttaa erityisesti heitä, jotka ovat menettäneet omaisensa joitakin kuukausia sitten. Sururyhmä on avoin kaikille, joten voit välittää kutsun myös muille omaisille. Tällöin on suotavaa, että omaiset ja muut läheiset osallistuisivat eri ryhmiin, mikäli mahdollista.

Seurakunnassa kokoontuu kevään aikana päiväryhmän lisäksi iltasururyhmä 20.3. alkaen. Ilmoittautuminen molempiin ryhmiin 4.3. mennessä kirkkoherranvirastoon.