Viestintä

Viestintätoimisto palvelee vaasalaisten lisäksi viestintävälineitä seurakuntaa koskevissa kysymyksissä.

Seurakuntalehti Loisto

Seurakuntalehti Loisto ilmestyy  noin neljä kertaa vuodessa. Toimitusneuvostoon kuuluvat  Tuulikki Kouhi, Sanna Malkavaara, Marie Mattila ja Mirjam Silvén sekä lehtiuudistusvaiheessa edellisten lisäksi Oili Airaksinen-Ojala ja Juha Rantala. Lehden päätoimittaja on Tuomo Klapuri, toimitussihteerinä Sari Mäenpää.

Loisto jaetaan jokaiseen vaasalaiseen talouteen osoitteettomana jakeluna. Jakelusta vastaa Posti. Jakeluhäiriöilmoituksen voi tehdä osoitteeseen vaasan.viestintatoimisto@evl.fi tai suoraan Postille.

Lehteä on saatavilla seurakunnan toimitiloissa, kirkkoherranvirastossa, kaupunki-infossa sekä kirjastoissa.

Seurakunta radiossa

Seurakuntavartti kuullaan Radio Vaasassa perjantaisin klo 10.30, uusinta kuullaan lauantaisin klo 10.30. Toimittajana aluekappalainen Jukka Niemi. Jumalanpalvelus radioidaan Vaasan kirkosta joka sunnuntai klo 10.
Radio Vaasan taajuudet ovat 99,5 MHz, kaapelitaajuus 102,2 MHz, Vaasan keskustassa 105,8 MHz ja Suupohjan alueella 97,7 MHz.

Seurakunta verkossa

Vaasan suomalaisen seurakunnan verkkopalvelusta löydät yhteystietomme, tulevat tapahtumamme sekä tietoa toiminnastamme ja tilaisuuksien järjestämisestä. Verkkopalvelun toimintakalenteritietoja ylläpitävät työalojen työntekijät.

Voit myös ryhtyä Vaasan suomalaisen seurakunnan Facebook- ja Instagram-sivujen seuraajaksi. Vaasan suomalaisen seurakunnan työmuodoilla ja toiminnoilla on myös omia Facebook-sivuja.

Tiedotteet

Seurakuntalehti Loiston jokaisessa numerossa julkaistaan toimintatietoja, säännöllisestä toiminnasta tiedotamme Loistossa kattavasti kauden alussa eli elo-syyskuun vaihteessa julkaistavassa lehdessä. Toimintatiedotteen lisäksi jokaiseen vaasalaiseen kotiin jaetaan pääsiäis- ja jouluohjelma. Kirkolliset julkaistaan Vaasan ikkunassa keskiviikkoisin ja Pohjalaisessa perjantaisin.

Viestintätoimiston yhteystiedot

Sähköposti vaasan.viestintatoimisto@evl.fi

tiedottaja, Vaasan suomalainen seurakunta
Puhelin:+358 44 480 8212
Osoite:Koulukatu 26, 65100 Vaasa

Graafinen viestintä, verkkopalvelu, sosiaalinen media, Pohjalaisen kirkolliset.
Työpäivät ma-to.

Mattila Marie e
vastaava tiedottaja, Vaasan suomalainen seurakunta
Puhelin:+358 44 480 8210