Viestintä

Viestintätoimisto palvelee vaasalaisten lisäksi viestintävälineitä seurakuntaa koskevissa kysymyksissä.

Seuraa Majakkaa

Vaasan suomalaisen seurakunnan tiedotuslehti Majakka ilmestyy vuonna 2016 neljä kertaa 26.2., 27.5., 30.9. ja 25.11. Toimitusneuvostoon kuuluvat Päivi Ahvenvaara, Tuulikki Kouhi, Sanna Malkavaara, Marie Mattila, Varpu Saari ja Mirjam Silvén. Päätoimittajana Tuomo Klapuri, toimitussihteerinä Sari Mäenpää.

Majakka jaetaan jokaiseen vaasalaiseen talouteen. Jakelusta vastaa Posti. Jos et ole saanut viimeisintä Majakkaa, ota yhteys vastaavaan tiedottajaan.

Majakan mediakortti

Seurakunta radiossa

Seurakuntavartti kuullaan Radio Vaasassa perjantaisin klo 10.30, uusinta kuullaan lauantaisin klo 10.30. Toimittajana aluekappalainen Jukka Niemi. Jumalanpalvelus radioidaan Vaasan kirkosta joka sunnuntai klo 10.
Radio Vaasan taajuudet ovat 99,5 MHz, kaapelitaajuus 102,2 MHz, Vaasan keskustassa 105,8 MHz ja Suupohjan alueella 97,7 MHz.

Seurakunta verkossa

Vaasan suomalaisen seurakunnan verkkopalvelusta löydät yhteystietomme, tulevat tapahtumamme sekä tietoa toiminnastamme ja tilaisuuksien järjestämisestä. Voit myös liittyä Vaasan suomalaisen seurakunnan Facebook-sivulle. Vaasan suomalaisen seurakunnan työmuodoilla ja toiminnoilla on myös omia Facebook-sivuja.

Tiedotteet

Toimintatiedote Luotsissa kerrotaan seurakunnan viikoittaisesta toiminnasta ja tapahtumista. Tiedote julkaistaan kaksi kertaa vuodessa, tammikuussa ja elokuussa. Toimintatiedotteen lisäksi jokaiseen vaasalaiseen kotiin jaetaan pääsiäis- ja jouluohjelma. Kirkolliset julkaistaan Vaasan ikkunassa keskiviikkoisin ja Pohjalaisessa perjantaisin.

Viestintätoimiston yhteystiedot

Sähköposti vaasan.viestintatoimisto@evl.fi

vastaava tiedottaja, Vaasan suomalainen seurakunta
Puhelin:+358 44 480 8210