Nuorisokuoro Merina

Merinaan voivat pyrkiä kaikki musikaaliset, nuotinlukutaitoiset, laulamista rakastavat 11–18-vuotiaat nuoret.

Merina ottaa uusia laulajia mukaan koko syksyn 2021. Ota yhteyttä Tarjaan ja sovi oma aika koelauluun.

Voit seurata Merinaa myös Facebook-sivun kautta Nuorisokuoro Merina | Facebook

Merinasta saat kivan harrastuksen ja paljon uusia kavereita. Leirien ja matkojen yhteydessä opitaan tuntemaan toisia paremmin. Kuoronjohtajan ohjauksessa saat itsellesi arvokasta oppia musiikista, laulamisesta ja äänenmuodostuksesta.

Yksin harva meistä pystyy saamaan aikaan suuria musiikin saralla, mutta yhdessä toisten kanssa kuorossa voi kokea mahtavia onnistumisen hetkiä. On kivaa tehdä yhdessä jotakin niin suurta ja hienoa!

Syksyllä 2021 Merina esiintyy seuraavasti:

su 3.10. klo 18 Valoisa huominen - tapahtuma Vaasan kirkossa

su 28.11. klo 10 1. Adventtisunnuntain messu Vaasan kirkossa

ke 8.12. klo 19 Joulukonsertti Vaasan kirkossa yhdessä Kamarikuoro Canticum Marisin kanssa

su 12.12. klo 17 Kauneimmat joululaulut Vaasan kirkossa

Helmikuussa 2022 Merina osallistuu Suomen nuorisokuorojen yhteiseen tapahtumaan Hämeenlinnassa.

Tästä linkistä voit kuunnella, miltä Merina kuulostaa ja näyttää:

Uruista gospeliin: Nuorisokuoro Merina - YouTube

Tule mukaan laulamaan tosi kivaan kuoroon!

tarja.viitanen@evl.fi p. 044 4808 231

Nuorisokuoro Merina

Vaasanpuistikko 3 E
65100 Vaasa