Nuorisokuoro Merina

Merinaan voivat pyrkiä kaikki musikaaliset, nuotinlukutaitoiset, laulamista rakastavat 11–18-vuotiaat nuoret.

Merina ottaa uusia laulajia mukaan koko kauden. Ota yhteyttä Tarjaan ja sovi oma aika koelauluun.

Voit seurata Merinaa myös Facebook-sivun kautta Nuorisokuoro Merina | Facebook

Merinasta saat kivan harrastuksen ja paljon uusia kavereita. Leirien ja matkojen yhteydessä opitaan tuntemaan toisia paremmin. Kuoronjohtajan ohjauksessa saat itsellesi arvokasta oppia musiikista, laulamisesta ja äänenmuodostuksesta.

Yksin harva meistä pystyy saamaan aikaan suuria musiikin saralla, mutta yhdessä toisten kanssa kuorossa voi kokea mahtavia onnistumisen hetkiä. On kivaa tehdä yhdessä jotakin niin suurta ja hienoa!

Merinan syksy 2022

2.10. klo 18 Valoisa huominen -konsertti Vaasan kirkossa

11.12. klo 17 Kauneimmat joululaulut Vaasan kirkossa

Tästä linkistä voit kuunnella, miltä Merina kuulostaa ja näyttää:

Uruista gospeliin: Nuorisokuoro Merina - YouTube

Tule mukaan laulamaan tosi kivaan kuoroon!

tarja.viitanen@evl.fi p. 044 4808 231

Nuorisokuoro Merina

kanttori

Keskikaupungin alue, nuorisokuoro Merina, kamarikuoro Canticum Maris, Vaskiyhtye Vaasa Brass

Vapaapäivät ovat pääsääntöisesti maanantait ja tiistait.