Nuorisokuoro Merina

Merinaan voivat pyrkiä kaikki musikaaliset, nuotinlukutaitoiset, laulamista rakastavat 11–18-vuotiaat nuoret.

Merina ottaa uusia laulajia mukaan koko kauden. Ota yhteyttä Tarjaan ja sovi oma aika koelauluun.

Voit seurata Merinaa myös Facebook-sivun kautta Nuorisokuoro Merina | Facebook

Merinasta saat kivan harrastuksen ja paljon uusia kavereita. Leirien ja matkojen yhteydessä opitaan tuntemaan toisia paremmin. Kuoronjohtajan ohjauksessa saat itsellesi arvokasta oppia musiikista, laulamisesta ja äänenmuodostuksesta.

Yksin harva meistä pystyy saamaan aikaan suuria musiikin saralla, mutta yhdessä toisten kanssa kuorossa voi kokea mahtavia onnistumisen hetkiä. On kivaa tehdä yhdessä jotakin niin suurta ja hienoa!

Merinan kevät 2022

su 6.2. klo 10 Yhteisvastuun starttimessu, Huutoniemen kirkko

su 27.3. klo 10 Marian ilmestyspäivän messu, Vaasan kirkko

su 17.4. klo 10 Pääsiäisen messu, Vaasan kirkko

su 24.4. klo? kuorojen konsertti Isonkyrön kirkossa

6.-8.5. osallistuminen nuorisokuorotapahtumaan Hämeenlinnassa. Koronan takia tapahtuma on siirtynyt aina eteenpäin. Toivottavasti nyt onnistuu!

la 21.5. klo 15 Perhetapahtuman konsertti yhdessä Piccoli Gaudeum Sonos- lapsikuoron kanssa, Vaasan kirkko

to 26.5. klo 10 Helatorstain messu, isosten siunaus, Vaasan kirkko

Tästä linkistä voit kuunnella, miltä Merina kuulostaa ja näyttää:

Uruista gospeliin: Nuorisokuoro Merina - YouTube

Tule mukaan laulamaan tosi kivaan kuoroon!

tarja.viitanen@evl.fi p. 044 4808 231

Nuorisokuoro Merina

Vaasanpuistikko 3 E
65100 Vaasa