Nuorisokuoro Merina

Merinaan voivat pyrkiä kaikki musikaaliset, nuotinlukutaitoiset, laulamista rakastavat 11–18-vuotiaat nuoret.

SEURAAVAT KOELAULUT pidetään ke 1.9. ja ke 8.9. klo 16-18 os. Koulukatu 28, iso seurakuntasali. Ei tarvitse ilmoittautua, voit tulla suoraan paikalle. Koelauluissa lauletaan oma vapaavalintainen laulu ja testataan mm. nuotinlukua ja äänialaa.

Voit seurata Merinaa myös Facebook-sivun kautta Nuorisokuoro Merina | Facebook

Syksyllä 2021 aloitamme poikkeuksellisesti la 11.9. klo 10.30 Vaasan kirkossa.

Merinasta saat kivan harrastuksen ja paljon uusia kavereita. Leirien ja matkojen yhteydessä opitaan tuntemaan toisia paremmin. Kuoronjohtajan ohjauksessa saat itsellesi arvokasta oppia musiikista, laulamisesta ja äänenmuodostuksesta.

Yksin harva meistä pystyy saamaan aikaan suuria musiikin saralla, mutta yhdessä toisten kanssa kuorossa voi kokea mahtavia onnistumisen hetkiä. On kivaa tehdä yhdessä jotakin niin suurta ja hienoa!

Tästä linkistä voit kuunnella, miltä Merina kuulostaa ja näyttää:

Uruista gospeliin: Nuorisokuoro Merina - YouTube

Tule mukaan laulamaan tosi kivaan kuoroon!

tarja.viitanen@evl.fi p. 044 4808 231

Nuorisokuoro Merina

Vaasanpuistikko 3 E
65100 Vaasa