Kuva kahdesta vauvanukesta helistimien kanssa

"Jeesus, meidän perheestä, tänään tahdon kiittää. Moni muisto lämpöinen meidät yhteen liittää.” —Virsi 748:1

Perhekerhot

Tenavatuokiot

Tervetuloa lapset sekä äidit, isät, mummat ja paapat. Tenavatuokiossa lapset ja aikuiset leikkivät yhdessä, laulavat, askartelevat ja hiljentyvät hartaushetkessä. Kahvia ja mehua juodessa voi vaihtaa kuulumisia ja tutustua toisiin.

Tiistaisin klo 9.30-11.30
Huutoniemen seurakuntakeskuksessa
Keskiviikkoisin klo 9.30-11.30
Suvilahden seurakuntakodissa
Gerbyn seurakuntakodissa
Metsäkallion seurakuntahuoneistossa
Palosaaren seurakuntatalossa
Torstaisin klo 9.30-11.30
Hietalahden seurakuntahuoneistossa
Perjantaisin klo 9.30-11.30
Sundomin pappilassa

Uusi! Iltatenavatuokio

Kaikille avoin perhekerho, joka kutsuu pysähtymään kiireen keskellä ja tarjoaa leikki- ja juttuseuraa. Tenavatuokiossa leikitään, lauletaan, askarrellaan, hiljennytään ja nautitaan iltapala.

Tiistaisin klo 17-18.30
parillisilla viikoilla 8.1.-14.5.2019

Huutoniemen seurakuntakeskuksessa

Uusi! Perheiden liikunta- ja luontokerho

Koko perheen yhteinen ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen painottuva kerho. Ulkoilemme yhdessä tutustuen luontoon ja siellä toimimiseen. Kerho kokoontuu tiettyinä keskiviikkoina klo 17-19. Liikkeelle lähdetään seurakunnan eri toimipisteistä.

Säänmukainen varustus. Ilmoittautuminen tekstiviestillä p. 044 4808 259 edeltävänä maanantaina klo 16 mennessä.

Kokoontumispaikat klo 17
30.1. Suvilahden seurakuntakoti
6.3. Metsäkallion seurakuntakoti
3.4 Vanhan Vaasan pappila
22.5. Gerbyn seurakuntakoti

Vauvamuskarit

Tule mukaan opettelemaan lauluja, loruja, leikkejä sekä hiljentymään yhteiseen hartaushetkeen alle vuoden ikäisen vauvasi kanssa. Kahvihetkessä tutustumme toisiimme ja jaamme vauva-arkea. Ei ilmoittautumista.

Tiistaisin klo 13.30-15
Palosaaren seurakuntatalossa
Perjantaisin klo 13.30-15
Hietalahden seurakuntahuoneistossa

Taaperomuskarit

Taaperomuskari on tarkoitettu 1–3-vuotiaille lapsille vanhempineen. Taaperomuskarissa musisoidaan, loruillaan, lauletaan sekä hiljennytään. Taaperomuskareihin on ollut ilmoittautuminen. Muskarit kokoontuvat kerran viikossa Hietalahden seurakuntahuoneistossa ja Palosaaren seurakuntakeskuksessa. Voit kysellä vapaita paikkoja päiväkerhotoimistolta p. 044 480 8250.

Ilmoittautuminen syksyllä 2019 alkaviin taaperomuskareihin ajalla 18.3.- 10.5. ilmoittautumaan pääset tästä

Uusi! Perhemuskari

Tutustumme musiikkiin liikkuen, maalaten, loruillen, soittaen ja laulaen lapset ja aikuiset yhdessä. Ei ilmoittautumista.

14.1. alkaen maanantaisin klo 9.30-11
Suvilahden seurakuntakodissa