Kuva kahdesta vauvanukesta helistimien kanssa

"Jeesus, meidän perheestä, tänään tahdon kiittää. Moni muisto lämpöinen meidät yhteen liittää.” —Virsi 748:1

Perhekerhot

Tenavatuokiot

Tervetuloa lapset sekä äidit, isät, mummat ja paapat. Tenavatuokiossa lapset ja aikuiset leikkivät, laulavat, askartelevat ja hiljentyvät yhdessä hartaushetkessä. Kahvia ja mehua juodessa voi vaihtaa kuulumisia,tutustua toisiin sekä jakaa lapsiarkea.

Syyskauden toiminta alkaa viikolla 34.

Maanantaisin klo 9.30-11.30
Gerbyn seurakuntakodissa
Tiistaisin klo 9.30-11.30
Palosaaren seurakuntatalossa
Keskiviikkoisin klo 9.30-11.30
Huutoniemen seurakuntakeskuksessa
Torstaisin klo 9.30-11.30
Hietalahden seurakuntahuoneistossa

Iltatenavatuokio

Kaikille avoin perhekerho, joka kutsuu pysähtymään kiireen keskellä ja tarjoaa leikki- ja juttuseuraa. Tenavatuokiossa leikitään, lauletaan, askarrellaan, hiljennytään ja nautitaan iltapala.

Tiistaisin parillisilla viikoilla
27.8. –10.12.2019 klo 17-18.30

Huutoniemen seurakuntakeskuksessa

Perheiden liikunta- ja luontokerho

Koko perheen yhteinen ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen painottuva kerho. Ulkoilemme yhdessä tutustuen luontoon ja siellä toimimiseen. Kerho kokoontuu tiettyinä torstaina klo 17-19. Liikkeelle lähdetään seurakunnan eri toimipisteistä.

Säänmukainen varustus. Ilmoittautuminen tekstiviestillä p. 044 4808 259 edeltävänä tiistaina klo 16 mennessä. Ilmoita perheen nimi, osallistujamäärä sekä mahdolliset allergiat.

Kokoontumispaikat klo 17
torstaina 5.9. Gerbyn seurakuntakodilla, Mäntymaantie 3. Aiheena: Luonnonvarat
torstaina 3.10. Vanhan Vaasan pappila, Pappilankatu 2. Aiheena: Aarrejahti.
torstaina 7.11. Gerbyn seurakuntakodilla, Mäntymaantie 3. Aiheena: Valoa pimeään.
torstaina 5.12. Vanhan Vaasan pappila, Pappilankatu 2. aiheena: Kynttilpolku

Vauvamuskarit

Tule mukaan opettelemaan lauluja, loruja, leikkejä sekä hiljentymään yhteiseen hartaushetkeen alle vuoden ikäisen vauvasi kanssa. Kahvihetkessä tutustumme toisiimme ja jaamme vauva-arkea. Ei ilmoittautumista. Toiminta alkaa viikolla 34.

Tiistaisin klo 13.30-15
Palosaaren seurakuntatalossa
Perjantaisin klo 13.30-15
Hietalahden seurakuntahuoneistossa

Taaperomuskarit

Taaperomuskari on tarkoitettu 1–3-vuotiaille lapsille vanhempineen. Taaperomuskarissa musisoidaan, loruillaan, lauletaan sekä hiljennytään. Taaperomuskareihin on ollut ilmoittautuminen. Muskarit kokoontuvat kerran viikossa Hietalahden seurakuntahuoneistossa ja Palosaaren seurakuntakeskuksessa. Voit kysellä vapaita paikkoja päiväkerhotoimistolta p. 044 480 8250.

Uusi! Perhemuskari iltaisin

Tutustumme musiikkiin liikkuen, maalaten, loruillen, soittaen ja laulaen lapset ja aikuiset yhdessä. Ilmoittautumiset tiistaisin klo 16 mennessä tekstiviestillä puh. 044 480 858. Ilmoita perheen nimi osallistuja määrä ja mahdolliset allergiat. Ryhmään mahtuu 10 perhettä kerralla.

Parillisilla viikoilla keskiviikkoisin 21.8. alkaen klo 17. -18.30.
Hietalahden seurakuntahuoneisto, Pitkäkatu 77.

lapsityönohjaaja
Vaasanpuistikko 3 E