Päiväkerhot

"Jokainen suloinen veitikka on kuin pikkuinen simpukka! Silmiin kun katson, niin aavistan: on sisällä helmi Jumalan.”
—Kirkkomuskari

Erilaiset päiväkerhoryhmät tukevat kotien kristillistä kasvatusta. Niissä toimitaan lasten, vanhempien ja työntekijöiden välisessä kumppanuudessa ja vaalitaan lapsen kokonaisvaltaista kasvua. Kerhopäivään kuuluu mm. vapaata ja ohjattua leikkiä, hartaus, askartelua sekä eväs- ja satuhetki. Toiminta on maksutonta. Ilmoittautuminen ryhmiin toukokuussa, vapaita paikkoja voi tiedustella ympäri vuoden.

Kesäkerho

Seurakunnan kesäkerho kokoontuu 3.–19. kesäkuuta klo 9–12 Vanhan Vaasan pappilassa. Kesäkerho on tarkoitettu vuosina 2010 - 2014 syntyneille lapsille. Kerhoissa on vapaata ja lastenohjaajien ohjaamaa toimintaa sekä eväs- ja hartaushetki. Toiminta on maksutonta. Kesäkerhoihin ilmoittaudutaan 25.3. - 14.4.

Paikkoja on rajoitetusti!

Kesäkerhoon ilmoittaudutaan tästä

Ilmoittautuminen kerhoihin toimintakaudeksi 2019-2020

Ilmoita sinäkin lapsesi seurakunnan kerhoon tai muskariin. Tarkemmat tiedot haettavista kerhoista ja muskareista näkyvät ilmoittautumiskaavakkeella. Ilmoittautuminen syksyllä 2019 alkaviin kerho- ja taaperomuskariryhmiin on avoinna 18.3.- 10.5.

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen tästä

Taaperomuskareihin ilmoittautuminen tästä

Päiväkerho

Päiväkerho on tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille (2012-2015 syntyneet). Ryhmä kokoontuu Gerbyssä, Metsäkalliossa, Suvilahdessa ja Huutoniemellä, kaksi kertaa viikossa 3 tuntia kerrallaan.

Uutta syksyllä! Taaperopäiväkerho

Kerho on tarkoitettu 2-3-vuotiaille lapsille. Lapsen tulee olla täyttänyt 2 vuotta kerhon alkaessa 19.8.2019. Ryhmä kokoontuu kaksi kertaa viikossa 2 tuntia kerrallaan.

Liikunta- ja luontokerho

4–6-vuotiaiden (2013–2015 syntyneet) liikunta- ja luontokerho, jossa tutustutaan erityisesti luontoon ja eri liikuntamuotoihin. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa iltapäivisin Vanhan Vaasan pappilassa.

Uutta syksyllä! Luovantoiminnankerho

4-6-vuotiaiden (2013-2015 syntyneet) luovantoiminnankerho. Ryhmässä tutustumme omien kykyjen löytämisee, uuden luomiseen ja itseilmaisuun. Kokoonnumme kerran viikossa iltapäivisin Vaasanpuistikko 3E.

Musiikkipäiväkerho

3-6-vuotiaiden (2013-2016 syntyneet) musiikkipainotteinen päiväkerho, jossa lapset tutustuvat monipuolisesti musiikkiin ja erilaisiin soittimiin lastenohjaajien ja kanttorin johdolla. Ryhmä kokoontuu Huutoniemen seurakuntakeskuksessa, kerran viikossa 2,5 tuntia kerrallaan.

Tiedustele vapaita kerhopaikkoja p. 044 480 8250.

Parkkipäiväkerho

Parkkipäiväkerhoon voi tuoda 2-6-vuotiaan lapsen, kun tarvitset hetken aikaa virkistäytymiseen tai omien asioiden hoitoon. Tiistaisin Huutoniemen srk-keskus klo 13 -15.30 ja perjantaisin Hietalahden srk-huoneisto klo 13 -15.30.

Mikäli lapsesi on parkissa koko mahdollisen ajan, on hänelle hyvä laittaa mukaan pienet eväät.

Ilmoittautuminen tekstiviestillä
Parkkipäiväkerhoon ilmoittaudutaan maanantaisin ja torstaisin klo 16 mennessä tekstiviestillä puh. 044 480 8250. Ilmoita lapsen nimi, ikä sekä huoltajan nimi. ryhmään mahtuu 15 lasta kerrallaan.

lapsityönohjaaja
Vaasanpuistikko 3 E