Metsäkallion seurakuntakoti

Metsäkallionkatu 18 A, 65300 Vaasa
044 480 8464 (vahtimestari)

Metsäkallion seurakuntakoti

Yhteinen kirkkovaltuusto päätti 11.4.2018 luopua Metsäkallion seurakuntakodista. Seurakuntien toiminta seurakuntakodissa lopetetaan viimeistään 31.5.2019 lukien ja toiminta siirretään Vaasan seurakuntayhtymän omistamiin muihin tiloihin.

Metsäkallion seurakuntakodissa on seurakuntasali, kerhohuone, keittiö ja diakoniavastaanotto.

Seurakuntasali soveltuu seurakuntatilaisuuksien, kastejuhlien ja muiden perhejuhlien järjestämispaikaksi. Seurakuntasalissa on istumapaikat noin 60 henkilölle, piano ja äänentoistolaitteet.

Keittiöstä, joka on seurakuntasalin yhteydessä, löytyy 60 hengen kahviastiasto.

Seurakuntakoti on valmistunut syksyllä 2007.

Tilavaraukset:

Metsäkallion seurakuntakodin voi varata kastejuhlia ja muistotilaisuuksia varten seurakuntien kirkkoherranvirastojen kautta: Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranvirastoVähänkyrön seurakunnan kirkkoherranvirasto ja pastorskansliet i Vasa svenska församling.

Seurakuntakotia voidaan myös varata hääjuhlia, syntymäpäiväjuhlia ja muita tilasuuksia varten. Nämä varaukset tehdään Vaasan seurakunatyhtymän tilavarausten kautta puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisen tilavarauslomakkeen kautta.

Puhelinpalvelu arkisin klo 9–11, 044 480 8403

sähköposti: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi