Lepikon leirikeskus

Köklotintie 43, 65760 Iskmo
044 480 8480 (leirikeskuksen isäntä)

Seurakunta ei järjestä enää toimintaa leirikeskuksessa

Iso matala punainen tiilirakennus

Yhteinen kirkkovaltuusto päätti 11.4.2018 luopua Lepikon leirikeskusesta. Seurakunnat eivät ole järjestäneet toiminta siellä syyskuun 2018 jälkeen.

Lepikon leirikeskus sijaitsee Mustasaaren kunnan Alskatissa 15 km Vaasan keskustasta Raippaluodon sillan tuntumassa meren rannalla. Päärakennus on rakennettu vuonna 1983. Päärakennusta täydentää erillinen rantasaunarakennus uimarantoineen, pallokenttineen ja grillikatoksineen. Päärakennus on peruskorjattu vuonna 2003.

Päärakennuksessa on majoitustilat 45 henkilölle, kappeli-, sali- sekä oleskelutiloja. Keittiön palvelut soveltuvat 80 henkilölle.

Saunarakennuksessa on saunaosastot 15 ja viidelle henkilölle, takkahuone, pieni tarjoilukeittiö ja makuutilat yhdeksälle henkilölle. Saunarakennus on peruskorjattu vuonna 1997.

Kiinteistössä on huomioitu liikuntaesteiset, myös erillisessä saunarakennuksessa.

Leirikeskuksessa on hyvä autopaikoitusalue. Kiinteistössä on kameravalvontajärjestelmä.

Linkki Lepikon leirikeskuksen pelastussuunnitelmaan (toinen www-sivusto)