Vaasan suomalainen seurakunta hakee yövalvojia kesätyöntekijöiksi kesäkaudelle 2019.

Yövalvojien työtehtävät muodostuvat leirityöstä, johon kuuluvat rippikoululeirit ja muut nuorisotyön leirit. Työtehtävät ja työssäoloajat sovitaan erikseen. Yövalvojat noudattavat KirVESTES:n mukaista yleistyöaikaa.

Yövalvojat otetaan määräaikaiseen työsuhteeseen, jossa peruspalkka on 9,50 euroa/tunti.

Hakemukset lähetetään sähköisesti 9.3.2019 klo 23.59:een mennessä KirkkoHR-palvelun kautta, os. sakasti.fi/tyopaikat. Selosta sähköisen hakulomakkeen vapaamuotoisessa hakemusosiossa opintosi, työkokemuksesi ja muut olennaiset asiat itsestäsi. Kerro myös mahdolliset seurakunnalliset vapaaehtoistehtävät.

Lisätietoja antaa nuorisotyönohjaaja Arja-Riitta Iilahti puh. 044 480 8244

Vaasan suomalainen seurakunta hakee diakonian viranhaltijaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Vaasan suomalainen seurakunta jakautuu toiminnallisesti kolmeen alueeseen. Tämän viran tehtävät sijoittuvat Huutoniemen - Ristinummen alueelle, ja viran erityistehtävänä on kehitysvammatyö. Seurakunnan diakoniatyössä työskentelee kymmenen diakoniatyön ammattilaista. Toimintaympäristön muutos ja työn järjestämisen tarpeet voivat muuttaa työnkuvaa.

Hakijalta toivomme innostunutta asennetta diakoniatyötä kohtaan, halua tarttua alueelta nouseviin tarpeisiin, joustavuutta ja yhteistyökykyä sekä taitoa toimia eri yhteistyökumppaneiden kanssa.

Pätevyysvaatimuksena on sosionomi (AMK) tai sairaanhoitaja (AMK). Tutkinnon tulee sisältää vähintään 90 opintopistettä teologisia, kirkon ja seurakunnan työhön sekä diakoniaan liittyviä opintoja. Kirkkohallituksen tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukaisen tutkinnon suorittanut on edelleen kelpoinen tähän virkaan. (Kirkon säädöskokoelma nro 124, 1 § ja 8 § 4 mom.) Lisäksi vaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Virkasuhteeseen on kelpoinen vain evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Palkkaus on KirVESTES:n vaativuusryhmän 502 mukainen. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa, joka perustuu aikaisempaan työkokemukseen, enintään 15 prosenttia peruspalkasta.

Virkasuhteeseen valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Virassa käytetään enintään kuuden kuukauden pituista koeaikaa. Virka täytetään 13.5.2019 alkaen. Aloittamispäivämäärä on neuvoteltavissa.

Hakemukset lähetetään sähköisesti 13.2.2019 klo 23.59:een mennessä KirkkoHR-palvelun kautta, os. sakasti.fi/työpaikat. Hakijoita pyydetään varautumaan mahdolliseen haastatteluun, joka pidetään 7.3.2019 tai 8.3.2019. Haastatteluun kutsutaan erikseen.

Lisätietoja antaa vs. diakoniajohtaja Hanna Ehrnrooth, puh. 044 480 8260.

Vaasan seurakuntayhtymän hautaustoimi hakee määräaikaiseen työsuhteeseen kesätyöntekijöitä hautausmaiden hoito- ja kunnossapitotehtäviin.

Töitä voivat hakea vähintään 16 vuotta huhtikuun loppuun mennessä täyttäneet henkilöt. Tehtävä edellyttää kykyä fyysiseen ulkotyöhön.

Kokonaisuudessaan kesätyöpaikkoja on noin 40. Viikkotyöaika on 38h 45 min / vko.

Työt alkavat touko - kesäkuun aikana. Tehtävässä on koeaika.

Hakemukset lähetetään sähköisesti KirkkoHR -järjestelmän kautta. (Hakuaika 20.1.2019–1.3.2019). Hakuaika päättyy 1.3.2019 klo 16.00.

Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana. Osa hakijoista kutsutaan sähköpostitse haastatteluun. (Hakuaika 20.1.2019 – 1.3.2019), hakuaika päättyy 1.3.2019 klo 16.00.

Vaasan seurakuntayhtymän hautaustoimi hakee määräaikaiseen (n. 6kk) työsuhteeseen ALUEVASTAAVIA KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ hautausmaiden hoito- ja kunnossapitotehtäviin.
Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta, ahkeruutta ja yhteistyökykyä sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön ja omaisten kohtaamiseen.

Aiempi alan työkokemus ei ole välttämätön mutta katsotaan eduksi.

Kokonaisuudessaan kausityöpaikkoja on noin 25. Viikkotyöaika on 38h 45 min / vko.

Työt alkavat huhtikuun - kesäkuun aikana. Tehtävässä on koeaika.

Työpaikkailmoitus löytyy sivulta www.vaasaevl.fi/avoimet-virat

Hakemukset lähetetään sähköisesti kirkko HR-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 1.3.2019 klo 16.00. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana. Osa hakijoista kutsutaan sähköpostitse haastatteluun.