23.02.18

Valoisa huominen -tapahtuma Yhteisvastuun hyväksi Share

Valoisa huominen – musiikkia ja tarinoita Yhteisvastuun hyväksi sunnuntaina 11.3. klo 18 Vaasan kirkossa

Musiikki ja tarinat kertovat eletystä elämästä, ihmisenä olemisesta ja tulevaisuuden unelmista ja toiveistamme. Vaasan suomalainen seurakunta on kutsunut eri-ikäisiä kiinnostavia ihmisiä kirkkoon jakamaan valitsemansa musiikkikappaleet tai tarinan kuulijoiden kanssa: muusikko Andre Linman, päätoimittaja Toni Viljanmaa, vararehtori Annukka Jokipii, taidegraafikko Tapani Tammenpää, bassobaritoni Kristoffer Streng sekä entisten musiikkiluokkalaisten kuoro ovat kukin lähteneet mukaan luomaan valoisampaa huomista.

Tilaisuus kestää noin tunnin. Juontajana Maaria Perälä. Vapaa pääsy, ohjelma 10 € Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

***
Suomessa vuoden 2018 keräysvaroin tuetaan taloudellisesti vaikeassa tilanteessa eläviä ihmisiä yhteistyössä Kirkon diakoniarahaston ja paikallisseurakuntien kanssa.

Paikallisesti Yhteisvastuukeräyksen osuus Vaasassa kohdistetaan Vaasan Ruoka-apu ry:n tukemiseen. Yhteistyöllä Ruoka-apu ry:n kanssa halutaan auttaa niitä, joilla ei mahdollisuutta itse noutaa ruokaa jakelupisteistä, kuten liikuntarajoitteiset vanhukset ja lapsiperheet. Ulkomailla yhteisvastuuvaroin autetaan katastrofien ja konfliktien aiheuttamissa hätätilanteissa pahiten kärsineitä ihmisiä.

Andrepromo1

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle