11.04.18

Vähänkyrön seurakuntatalon harjannostajaisia vietettiin Share

Vähänkyrön seurakuntatalon harjannostajaiset vietettiin keskiviikkona 11. huhtikuuta. Ohjelmassa oli puheita, musiikkia, ruokailua ja tiloihin tutustumista.

Uudisrakennuksen on tarkoitus valmistua kesäkuussa 2018, jonka jälkeen työntekijät muuttavat sisään. Varsinainen toiminta seurakuntatalossa alkaa elokuussa, ja avajaiset pidetään 9. syyskuuta.

Arkkitehtitoimisto Nurminen Antila & Co Oy:n suunnittelemaan uudisrakennukseen sijoittuu seurakuntasali, ruokasali keittiöineen, kirkkoherranvirasto sekä nuoriso- ja päiväkerhotilat. Noin 950 m2 laajuinen, esteetön seurakuntatalo on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä käyttäjien kanssa mahdollisimman monikäyttöiseksi.

Vanha, sisäilmaongelmainen seurakuntatalo puretaan heti uuden talon valmistuttua.

mms 20180411 152553
harjannostajaiset