29.11.17

Uudistettu seurakuntalehti Loisto jaetaan 1.12. Share

Vaasan suomalainen seurakunta uudisti seurakuntalehtensä. Uuden lehden nimeksi tuli Loisto, ja se korvaa aiemmin ilmestyneen Majakan ja toimintatiedote Luotsin. Seurakuntalehti jaetaan 1.12. jokaiseen suomenkieliseen talouteen. Jakelusta vastaa Posti.

Joululahjana vaasalaisille seurakunta jakaa lehden kanssa yhdessä aikuisille suunnatun adventtikalenterin. Lehti tulee jakoon myös seurakunnan toimitiloihin, kirjastoihin, kaupunki-infoon. Adventtikalenteri on rajoitettu määrä noudettavissa kirkkoherranvirastossa, mikäli kalenteria ei saanut kotiinsa postin mukana.

Lehti ilmestyy jatkossakin neljästä viiteen kertaan vuodessa. Seurakunta kokee painetun viestinnän tärkeäksi kanavaksi tavoittaa vaasalaisia yhdessä verkkosivujen kanssa. Lehti haluttiin uudistaa visuaalisesti houkuttelevammaksi ja nykyaikaisemmaksi. Lehden ulkoasun suunnittelusta ja taitosta vastasi Morgan Digital. Lehden loppuosassa voi tutustua seurakunnan järjestämään kaikille avoimeen toimintaan ja tapahtumiin.

Loisto

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle