30.01.15

Uudet jäsenet kirkkoneuvostossa ja johtokunnissa Share

Vaasan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi vuosiksi 2015–2016 on valittu Tuulikki Kouhi ja varapuheenjohtajaksi Göran Stenlund. Näin päätti yhteinen kirkkovaltuusto kokouksessaan tiistaina 27 päivä tammikuuta 2015.

Yhteiseen kirkkoneuvostoon valittiin seuraavat jäsenet (henkilökohtaiset varajäsenet) vuosiksi 2015–2016: Anders Kronlund varapuheenjohtaja, (Erik Sjöberg), Juha Silander (Annina Halonen), Olli Autio (Marja Huovari), Maj-Britt Andersén (Johanna Söderholm), Tarja Launonen (Kai Niemelä), Christel Lax (Harri Huhta), Tiina Mäki (Seija Lähdemäki), Erkki Teppo (Juha Rantala), Merja Piipponen (Oili Airaksinen-Rajala), Tauno Tuomisto (Mauri Öljymäki) ja Hannu Härö (Kaija Kellokoski-Pakkala). Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtajana samana aikana toimii Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherra Krister Koskela.

Valtuusto valitsi kokouksessaan myös uudet jäsenet Vaasan seurakuntayhtymän Johtokuntiin: kiinteistöjohtokuntaan, sairaalasielunhoidon johtokuntaan sekä perheasiain neuvottelukeskuksen johtokuntaan vuosiksi 2015–2016.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle