29.06.17

Tule kaffelle Martin kesäkahvilaan! Share

Kahvila on auki Huutoniemen kirkon pihalla tiistaisin ja torstaisin 17.8. asti klo 16–19.

Kahvia, teetä ja naposteltavaa tarjoilevat Huutoniemen eri porukat:
Purolan kyläyhdistys, Vaasan kaupungin perhekeskus, Huutoniemen kirkkokuoro, Teeri-Kiila ry, Huutoniemen avoin aamupiiri, Jukolan rakentajat - Jukolas Byggare ry, Huutoniemen-Ristinummen alueneuvosto, Edvininpolun perinneseura, Ristinummen lähetyspiiri, seurakunnan perhetyö, seurakunnan naistyöryhmä ja lukuisa joukko seurakunnan työntekijöitä.

Tarjottavat herkut leipoo Linda Kuparisen 4H-yritys. Kilauta kippoon halutessasi pieni kahviraha, tuotto menee Huutoniemen-Ristinummen alueen diakoniatyöhön.

Tulossa kahvilan ohjelmistossa

ti 4.7. klo 17 Kesäartistit duo Tuomas ja Tommi soittavat kotimaista ja ulkomaista sekä uutta ja vanhaa kansanmusiikkia viulu-kitara-kokoonpanolla.
ti 18.7. klo 17 Kesäartistit duo Tuomas ja Tommi soittavat kotimaista ja ulkomaista sekä uutta ja vanhaa kansanmusiikkia viulu-kitara-kokoonpanolla.
ti 1.8. klo 17 Kesäartistit duo Tuomas ja Tommi soittavat kotimaista ja ulkomaista sekä uutta ja vanhaa kansanmusiikkia viulu-kitara-kokoonpanolla.

duo Tuomaksen ja Tommin musanäyte

Reformaatio käynnistyi 500 vuotta sitten vuonna 1517, kun Martti Luther julkaisi 95 teesiään anekauppaa vastaan. Tämän seurauksena syntyivät protestanttiset kirkkokunnat, joihin myös oma evankelisluterilainen kirkkomme kuuluu. Martin kesäkahvila juhlistaa reformaation merkkivuotta.

#missämarttiluuraa #armoa2017 #reformaatio500 #kukaaneijääyksin #vaasansuomalainenseurakunta

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle